Connect with us

U potrazi za Istinom

DOKUMENTI: Hrvatska ima pravo na 43,5 milijardi eura odštete od Srbije!

Objavljeno

on

HVR Čuvari Domovine odlično su primjetili šutnju oko naplate ratne odštete od Srbije za koju, odnedavno, imamo i zakonsku osnovu, piše Portal dnevnih novosti:

“Hrvatska od Srbije može naplatiti štetu. Za takve zahtjeve postoji čak i pravni okvir. Riječ je o Sporazumu o normalizaciji odnosa između Republike Hrvatske i Savezne republike Jugoslavije, koji je potpisan 23. kolovoza 1996. Prema članku 7. tog Sporazuma, dvije su se države obvezale u roku od 30 dana osnovati zajedničko povjerenstvo sa po tri predstavnika i sklopiti sporazum o naknadi za svu uništenu, oštećenu i nestalu imovinu“.

Mario Maks Slaviček na facebooku također je napisao: Hrvatski Vojnički Red ČUVARI DOMOVINE mišlju, perom, riječju i djelom, razotkriva propuste, prokazuje antihrvatske odluke,zakone i politike koje su donijeli i provode crveno-plavi drugovi iz Komiteta,informira Hrvatice i Hrvate,dokazuje argumentima štiteći interese Hrvatske i Hrvatskog naroda i u ovom primjeru:

Za sve one zbunjene Hrvatice i Hrvate koji tvrde kako velikosrpska agresija i rat nikada nije objavljen, a to bi značilo kako se nije dogodio, a ti isti takvim svojim izjavama u neznanju ili pod pritiskom laži koje šire određeni mediji i grupacije u Hrvatskoj štete svojoj Domovini, evo jednog pojašnjenja i dokaza:

Iako je Hrvatska tužba za genocid na Haaškom sudu,odbačena po pitanju genocida ta je tužba, točnije odgovor na tu tužbu kao i cjelokupna presuda dala jasnu definiciju kako i zbog čega Srbija mora isplatiti ratnu odštetu, potvrđujući izrijekom:

– da je Republika Hrvatska bila napadnuta na svom teritoriju
– da je na Republiku Hrvatsku izvršena agresija od strane JNA i srpskih snaga.

Dokument o visini i vrsti štete https://docs.google.com/viewerng/viewer…

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari