Connect with us

Dolores Lorena Sabljić finalistkinja izbora za Miss BiH 2014.

Objavljeno

-

Na skorom izboru za Miss Bosne i Hercegovine za 2014., kao finalistikinja sudjelovat će i naša Ljubušanka 16-godišnja Lorena Dolores Sabljić, izabrana za Miss Hercegovine 2014.
dls2

Lorena Dolores Sabljić rođena je u Ljubuškom, 12. kolovoza 1997. Pohađa Privatnu internacionalnu gimnaziju Mostar, dosada s odličnim uspjehom, a hobi su joj pjevanje i slikanje.
dls 3

Lorena Dolores Sabljić

“Prezadovoljna sam i jako sretna. Titula je bila iznenađenje za mene, jer je ovo prvi put da sam se okušala u natjecanju ljepote. Kada je u pitanju daljnje natjecanje, neka bude iznenađenje kao i ovaj put”, kazala je novoizabrana Miss Hercegovine Lorena Dolores Sabljić nakon proglašenja.

Lorena Dolores je nedavno završila snimanje svojih profesionalnih modnih fotografija i započela je s pripremama za finalni izbor Miss BiH 2014.

Podržimo našu Ljubušanku Lorenu Dolores Sabljić lajkajući slike na službenoj Facebook stranici izbora za Miss Internet BiH.

Za glasovanje potreblo je dati lajk na slike Dolores Lorene – link

Važna napomena: Da bi lajk bio važeći, prvo treba lajkati ovu FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta pa fotografiju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari