Connect with us

Pregled

Domazet Lošo: Mi imamo unutarnju agresiju

Objavljeno

on

U Podcastu Velebit gostuje admiral Davor Domazet.

Kako dekadencija utječe na snagu društva, naroda i države?
Događa li se Europi nacionalno buđenje ili dezintegracija nacionalnog suverenizma?

Koliko je vjerojatno da će se glavnim europskim državama Francuskoj i Njemačkoj dogoditi nacionalni pokreti?
Gdje su nestali kršćanski temelji Europe?
Tko potiče međunacionalne sukobe u Hrvatskoj?

Je li u tijeku proces oduzimanja suvereniteta hrvatskomu narodu?
Je li Hrvatska zemlja mržnje i nasilja, motiviranog etničkom mržnjom i etničkim nasiljem, kao što se govori u hrvatskom Saboru?

Je li javno klevetanje i sramoćenje najpopularnijeg hrvatskog glazbenika u hrvatskom Saboru govor mržnje i poziv na nasilje protiv njega i onih koji slušaju njegove pjesme?

Je li jednostrano i pristrano izvještavanje o incidentima u funkciji javnog klevetanja hrvatskoga naroda?
Koji je konačni cilj jednostranog i pristranog izvještavanje o incidentima?

Zašto predstavnici manjina u Hrvatskoj od svakog incidenta stvaraju međunacionalni problem? Je li to u funkciji suživota ili stvaranja mržnje?

Ima li sličnosti ovih političko-medijskih propagandnih operacija s onim iz razdoblja osamdesetih godina koje su bile u funkciji pripreme atmosfere za agresiju na Hrvatsku?

Je li izjava izaslanik srbijanskog premijera Aleksandra Vučića, Vladimira Božovića prije dvije godine u povodu pravoslavnog Božića u Zagrebu da će Srbija intervenirati ako Srbi u Hrvatskoj budu ugroženi, bila politička nespretnost ili je treba sagledati u ovom kontekstu?

Je li smisao papagajskih izjava brojnih političara ‘zaboravimo prošlost, okrenimo se budućnosti’ upravo u tome da se povijest ponovi onome tko je ne poznaje?

Zašto hrvatski političari na ovakve kampanje uvijek odgovaraju defanzivno, a zapravo vrlo glupo, jer počinju svoje iskaze riječima osude nasilja čime zapravo prihvaćaju teze o genocidnosti i zločinačkoj naravi Hrvata pa to onda ispada kao da su tek sad prihvatili civilizacijske standarde suprotstavljanja nasilju, dakle stavljaju se unaprijed u ulogu nekoga tko je stalno u ulozi potencijalnog krivca, ako stalno moraju objašnjavati da su protiv nasilja?

Potiču li ovakvo političko nasilje u Saboru i klevetanje hrvatskog naroda upravo ovakve izjave predsjednika vlade Plenkovića koje su zapravo priznanje bezobraznih optužbi izrečenih u Saboru: “Osuđujem sva takva ponašanja.

Moramo učiniti još više protiv takvog ponašanja, a to znači da se primitivni i divljački ispadi oštro sankcioniraju, da radimo na promjeni klime u društvu koja u segmentu doseže stupanj polarizacije i netrpeljivosti, što nije prihvatljivo”?

Je li to posljedica sustavnog nametanja krivnje Hrvatima, a što traje neprekidno od Drugog svjetskog rata?
Što je inverzija povijesti i kako izgleda u Hrvatskoj?
Koje su glavne neistine na kojima počiva današnja Hrvatska?

Zašto je važno raskrinkavanje ključnih laži na kojima počiva današnja vlast u Hrvatskoj i iz kojih crpi svoj politički kapital, političku moć i ekskluzivitet?

Zašto se u hrvatskim školama malo govori o komunističkim zločinima, a daleko više o zločinima koji se pripisuju hrvatskom narodu?
Vrijedi li u službenom hrvatskom političkom cjeniku Jasenovac više od Bleiburga, budući je u Jasenovcu bio kompletan državni vrh, a na Bleiburgu tek njihovi izaslanici?

Je li izvjestan sukob Irana i SAD-a?
Može li takav sukob ostati u okvirima jedne države?
Je li neobično torpediranje tankera, priprema alibija za rat ili teroristički incident?

Podcast Velebit

Domazet Lošo: Selefije nisu slučajno klanjale u Splitu! Trebalo ih je odmah privesti!

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari