Pratite nas

Komentar

DOMAZET LOŠO: Zapad je, počevši od Francuske revolucije sebe doveo u ovo stanje

Objavljeno

na

domazet lošoCijela serija napada koja se događa po Francuskoj je vrlo znakovita, kazao je vojni strateg i admiral u mirovini Davor Domazet-Lošo za Direktno hr osvrnuvši se na tragičan događaj u Nici.

[ad id=”93788″]

“Znakovito je to da se napad dogodio na Dan pada Bastilje odnosno, na Dan Francuske revolucije. Ono što uvijek napominjem jest da je svo zlo Europe krenulo od te 1789. godine. Tada je krenula vrlo gruba francuska sekularizacija. Prije toga je Francuska bila vodeća sila svijeta na kršćansko katoličkom entitetu, nakon toga ona glavinja i više ni u Europi, a poglavito ne na svjetskoj geopolitičkoj razini, ne predstavlja nekog ozbiljnog čimbenika, iako se ona trudi to biti”, rekao je Domazet-Lošo.

Tvrdi kako je za sve događaja, pa i ovi u Nici, vrlo dvojbeno tko stoji iza njih.

“Može se pripisati ovakvom ili onakvom ISIL-u, islamskom terorizmu, ali podsjećam čitatelje na ne tako davno vrijeme kada je na grubi način, vrlo užasavajući način, ta ista Francuska ubijala građane Libije i način na koji je likvidirala Gaddafija. To je zastrašujuće. Sad cijeli svijet staje uz Francusku, i treba stati za svaki izgubljeni život ali ne smiju biti jedni vrijedniji od drugih”, kazao je admiral Lošo te dodao:

“Francuzi su na bestijalan način ubijali civile i predsjednika jedne države jer su bili dužni oni i Amerikanci 400 milijardi dolara. I dok oni tobože izvoze demokraciju i ljudska prava ujedno uništavaju na tisuće, dapače stotine tisuća civila i obitelji. Tada Zapadni svijet ne plače i ne lije nikakve suze. Prema tome, ta serija  koja se događa, vrlo je dvojbeno tko iza toga stoji, tko vuče te konce”, objasnio je admiral.

Kaže kako nije bitan izvršitelj.

“Izvršitelj se zna i nebitan je u priči. Uvijek treba polaziti od onoga tko ima koristi. Ako će se i dalje u Francuskoj produljivati mjere sigurnosti i izvanredno stanje i ako se to želi primijeniti na cijelu Europu, tada bih podsjetio sve da nakon što je bio atentat u Francuskoj dogodio se u Bruxellesu, hoće li sada slijediti negdje drugo u Europi? Hoće li cijela Europa biti pod nekim oblikom izvanrednog stanja?”.

Ističe kako je svođenje napada na islamski terorizam priča koja se pojednostavljuje.

“Dakle, ponavljam, vrlo je dvojbeno tko stoji iza ovih napada. Svesti na matricu da je to islamski terorizam je pojednostavljeno. Zapad je, počevši od Francuske revolucije sebe doveo u ovo stanje, a doveo je jer je to jedina civilizacija u povijesti čovječanstva koja proganja svoga vlastitoga Boga. A nositelj i stjegonoša toga je upravo Francuska od te revolucije”, rekao je i dodao:

“Ako će se slični scenariji događati diljem Europe onda je to nedvojbene da netko vuče konce kako bi Europi nametnuo trajno izvanredno stanje. Ta slobodna Europa sama će sebe staviti u zatvor. Taj koji je izvršio napad, kako god se zvao, on je najmanje bitan. I zato je još indikativnije da je izabran baš na Dan pada Bastilje, tamo ionako ništa nije niti bilo.

Ovo nema veze s onim što nam prikazuju”, rekao je vojni strateg Davor Domazet-Lošo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Od memoricida do civilizacijskog suicida

Objavljeno

na

Objavio

Poznavanje povijesti kao grane znanosti integralni je dio geopoliticke pismenosti. Mantra „Zaboravimo prošlost brinimo se o budućnosti“ podsjeća na Pol Potov komunistički režim koji je u Kambodži, u pokušaju da izbriše kolektivnu memoriju, izvršio ‘autogenocid’ nad vlastitim narodom Pobijena je četvrtina stanovništva.

U RH, memoricid je nastavljen na perfidniji način. Kada je drug Bernardić u Hrvatskom saboru predložio da se Hrvatskoj „mora vratiti duh kolektivizacije iz 1948.“ kratko smo se vratili u doba Staljinistčke zime kada su idiotizirane mase pjevale hvalospjeve ‘Velikome’ i ‘Malome Staljinu. „Rodila majka dva junačka sina Tita i Staljina“

Prisilna kolektivizacija, samo u Sovjetskom Savezu i Kini, uzrokavala je smrt desetke milijuna ljudskih bića. U ruralnim područjima, koje su opustošili komunistički odredi, kanibalizam je postao svakodnevna pojava. Kazahstan je, primjerice, izgubio 28 posto stanovištva.

Nitko od HSS-ovaca, koji djele isti svjetonazor kao i drugovi jugoslavenske vjeroispovijesti u SDP-u, nikada nisu dali počast milijunskim žrtvama ‘Gladomora’ koji je priznat kao genocid nad Ukrajinskim narodom.

Do dan danas sustavno se prešućuju masovna ubojstva europskih kršćana nad kojima je izvršen etnički i klasni genocid. To je razlog zašto prosječni građanin ne zna niti jedno ime između nekoliko stotina konclogora u Sovjetskom Savezu, koje je ruski pisac Alekandar Solženjicin nazavao ‘Arhipelag Gulag’. Kroz tu mrežu mučilišta prošlo je oko 20 milijuna, većinom političkih zatvorenika. Oko dva milijuna ostavilo je tamo kosti. Na zidu jedne barake u logoru Kolyma jedan zatvorenik urezao je ove riječi, „ Nemojte nas zaboraviti.“ Uzalud.

Imena sociopata i masovnih ubojica, kao npr. šefovi NKVDa, Genrikh Yagoda i Levrentij Beria, nepoznati su općoj javnosti. Oni, i slični boljševički monstrumi poubijali su više od 100,000 pripadnika klera Ruske Pravoslavne Crkve.

Porušili su 30,000 crkava i samostana i tako bespovratno izbrisali kulturno i vjersko naslijeđe Rusije. Mučili su djecu pred očima roditelja, vršili masovna silovanja i žive ljude zakopavali s leševima. Vodili su rat protiv Boga, privatnog vlasništva, vlastitoga naroda, nacije i obitelji.

Anatolij Lunačarski, prvi sovjetski narodni komesar za obrazovanje izjavio je „Ta mala institucija manira..obitelj..to cijelo prokletstvo… postati će zatvoreno poglavlje.“
Ne trebamo se zavaravati. Brisanje memorije prvi je korak do civilizacijskog suicida.

Jugoslavenski šegrti NKVDa, Jože Boljkovac i Manolić, kao i ostali OZNAŠi, amnestirani su od strane lijevog i desnog krila Partije nakon 1990.
Ti anarho-komunistički ostatci i sljedbenici Frankfurtske škole društvenog inženjeringa ostali su kao crvotočina na tavanu. Prerušili su se u liberale, demokršćane, kozmopolite i ‘ugledne’ novinare i povjesničare.

Sjede u Saboru i predstavljau nas u EU parlamentu. Svakodnevno vodovi politologa, sociologa, ekonomista i psihologa koji su spalili svoje partijske knjižice paradiraju preko naših TV ekrana. To je samo varka. Oni su samo uglađene kopije arhitekta masovnog terora i ‘schillovi’ najkrvavije i najnemoralnije doktrine u zabilježenoj ljudskoj povijesti. Njima se nikada ne može vjerovati, komentirao je Željko Glasnović

 

Željko Glasnović: Živimo u vremenima kada je istina postala hereza

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Hoće li Zovko i HND u Europu poslati i prijevode bljuvotina iza kojih stoje, da svijet vidi kakvim se fekalijama nabacuju na Hrvatsku?

Objavljeno

na

Objavio

Arhiva/foto Hina

Nakon što je policija danas iz zračne luke dr. Franjo Tuđman privela novinara Indexa hr Gordana Duhačeka, očekivano, na stražnje je noge skočila lijevo-liberalna kamarila predvođena onom sramotom od novinarskog udruženja HND-om.

I Hrvoje Zovko, predsjednik te sramote od udruženja (osobno!), odmah je zaprijetio kako će u najskorije vrijeme srodne međunarodne asocijacije biti obaviještene o svemu, dok je njegova kolegica (ne sjećam se imena) vidno šokirana izjavila kako je to „nešto nečuveno“ i da „takvo što u životu nije vidjela“ – baš kao da su (ne daj Bože) naši policajci upucali nekog od njihovih nasred ulice (ili zračne luke).

No, mene zanima nešto drugo.

Hoće li Hrvoje Zovko i njegovi istomišljenici poslati prijevode na engleski, njemački, francuski (itd.) onih bljuvotina iza kojih stoje i brane ih?

Dragi čitatelji, ako tko nije imao prilike do sada pročitati ovaj debilni uradak spomenutog Duhačeka, možete to  vidjeti ovdje:

Zbog uvredljive prerade ‘Vile Velebita’ uhićen novinar Gordan Duhaček

I jedno pitanje za sve normalne ljude zdravog razuma:

Što bi se dogodilo da bilo koji „desni“ medij pravi takve „satire“ na račun primjerice Srba?

Bi li i onda HND i Zovko tako hitro skočili u zaštitu „novinarskih sloboda“ – kao u slučajevima kad se izlijevaju otrovna mržnja, bljuvotine i fekalije na našu zemlju, Hrvate i katolike ?

Zlatko Pinter

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari