Connect with us

Politika

Domovinski pokret: Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a

Objavljeno

on

Foto: Arhiva

Iz Domovinskog pokreta poručili su u utorak kako se nadaju da, nakon što su njihov saborski Klub zastupnika napustili Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto, oni neće postati prvi žetončići HDZ-a.

Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.

Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučili su napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku.

Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.

Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.

Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti.

Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto napustili Domovinski pokret: Duboka država ponovno je djelovala!

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari