Connect with us

Magazin

Don Damir Stojić: Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!

Objavljeno

-

– Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! – poručio je Stojić u objavi koju je u samo nekoliko trenutaka lajkalo tisuće pratitelja. U komentarima hvale njihovu pomirbu.

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! #milosrđe #friends #opraštanje #kava #fitness #svetamatislobode, objavio je Don Damir Stojić koji na fotografiji pozira zajedno s Valentićem, dan nakon što je fitness trener Mario Valentić upao je u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak prosvjeda protiv mjera Stožera o zatvaranju teretana i fitness centara. Sa sportašem Šimunom Cimermanom tamo je počeo vježbati, a unijeli su i ergometar.

Snimku je Mario objavio na svom Facebook profilu, a nakon niza loših komentara ju je uklonio. – Maknuo sam video jer su me iznenadile reakcije ljudi. Pa nisam šarao s grafitima, što je tih mojih nekoliko sklekova. Iznio sam kritike na mjere Stožera, ne na Crkvu. Mnogi su to shvatili kao uvredu – ispričao je Mario

“Ja se zaista nadam da gosp. Valentić i gosp. Cimerman nisu znali što čine

..U potpunosti razumijem ogorčenje i teškoće gosp. Valentića i gosp. Cimermana uzrokovnao novim mjerama. Također, podržavam njihovo pravo na izražavanje vlastitih misli i stavova, ali ne tako da pritom oskvrnjuju i obezvrjeđuju mjesto na kojem tisuće ljude u molitvi pronalazi snagu i nadu za nošenje svojih svakodnevnih životnih križeva, napisao je dan ranije Don Stojić.”

Don Damir Stojić: Ja se zaista nadam da gosp. Valentić i gosp. Cimerman nisu znali što čine

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari