Connect with us

Iz Svijeta

Donald Trump: Biden nema ništa! Tiha većina će odlučiti 3. studenoga

Published

on

Na “udaru kritika” zbog vođenja pandemije, američki predsjednik Donald Trump je 100 dana prije izbora spomenuo “tihu većinu” kojoj vjeruje, iako nova istraživanja pokazuju da ga je u nekoliko ključnih država pretekao demokratski kandidat Joe Biden.

“Trumpova kampanja ima više entuzijazma, prema mišljenju brojnih promatrača, od bilo koje druge kampanje u povijesti naše velike zemlje, čak i od one 2016.”, tvrdio je na Twitteru u pokušaju pronalaženja elana koji je doveo do njegove iznenadne pobjede prije četiri godine.

“Biden nema ništa! Tiha većina će odlučiti 3. studenoga”, dodao je 74-godišnji predsjednik. Istraživanja govore da ga je Biden u nekoliko država pretekao za prosječno osam bodova.

U nedjelju su nova istraživanja objavljena na kanalima NBC i CNN predstavila demokratskog kandidata kao vodećega u tri države u kojima je Trump pobijedio 2016. godine, u Arizoni, Floridi i Michiganu.

Trump je dugo minimalizirao obim pandemije dok je broj novozaraženih svakodnevno eksplodirao, posebice na jugu i zapadu Sjedinjenih Država, najpogođenije zemlje na svijetu s 146.500 umrlih.

Zatim je posljednjih dana priznao da se stanje pogoršalo i jasno preporučio nošenje zaštitnih maski, što je dosada odbijao za razliku od Joea Bidena koji se mjesecima ne pojavljuje u javnosti bez njih. (Hina)

Donald Trump u govoru na Dan neovisnosti obećao da će poraziti ‘radikalnu ljevicu’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari