Pratite nas

Zanimljivosti

Donald Trump na Twitteru podijelio video Gorana Ivaniševića

Objavljeno

na

Kao osvjedočeni ljubitelj Twittera, Donald Trump dnevno objavi i po nekoliko desetaka tvitova, a njegov je osobni rekord 200 objava u razmaku od 24 sata.

Među temama, dakako, dominiraju obračuni s političkim neistomišljenicima i medijima, no Trump tu i tamo opušta svoju publiku i zabavnim sadržajima te pokojim „memeom“, prenosi Jutarnji list

No ako nekoga definitivno nismo očekivali u objavama američkog predsjednika, to je Goran Ivanišević. Wimbledonski pobjednik iz 2001. završio je na Trumpovom „wallu“ zahvaljujući videu koji je podijelila stranica Akki, a koji je vrhovni organ izvršne vlasti prokomentirao s kratkim „Lijepo!“.

Na njemu je isječak Goranova finala s Markom Philippoussisom u Queen’s Clubu 1997. (poraz 5-7, 3-6), koji vjerojatno ne bi ostao upamćen da Splićanin pri kraju meča nije svoj reket stavio u ruke skupljačici lopti i preklinjao je da igra umjesto njega.

Tada 14-godišnja Amy Kavanagh je nakon kraćeg oklijevanja nesigurno pogledala glavnog suca, nasmijala se, stala na teren i – osvojila poen. Igrao je, doduše, Philippoussis u toj izmjeni i glavom i nogom, ali to je manje važno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari