Connect with us

Iz Svijeta

Donald Trump: ‘Prosvjednicama’ u dizalu platio je Soros

Objavljeno

-

Američki predsjednik Donald Trump u petak je tvrdio bez dokaza da su žene koje su opkolile republikanskog senatora u dizalu u znak prosvjeda protiv kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha “plaćene Sorosevim novcem”.

Trumpov tvit odnosi se na američko-mađarskoga milijardera Georgea Sorosa, kojega je filantropija prema liberalnim ljevičarima učinila neprijateljem krajnjoj desnici.

“Vrlo nepristojne urlatorice u liftu profesionalke su koje su plaćene da ga ocrne. Nemojte nasjesti na to! Pogledajte također sve profesionalno napravljene natpise. Plaćeni od Sorosa i ostalih. To nisu natpisi napravljeni na temelju ljubavi!”, napisao je Trump dodavši hashtag # “Troublemakers” (Izazivačice nereda)

Više od 300 ljudi uhićeno je u četvrtak za vrijeme prosvjeda protiv Kavanaugha koji je bio optužen za “seksualni napad” na tri žene, objavili su lokalni mediji.

Na video snimci podijeljenoj online vidi se kako su prosvjednice okružile republikanskog senatora Orrina Hatcha u dizalu koji ih je ukorio rekavši im da “odrastu”.

(Hina)

 

Davor Dijanović: Bannonov ‘Pokret’ protiv Sorosa i lijeve hegemonije u Europi

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari