Connect with us

Iz Svijeta

Donald Trump u uskrsnoj poruci ponovio tvrdnje o izbornoj prijevari

Objavljeno

on

Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju uskrsnu poruku u kojoj želi sretne blagdane “svima” i zatim ponovio tvrdnje o izbornoj prijevari.

“Sretan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne ljevičarske luđake koji su namjestili naše predsjedničke izbore i žele uništiti našu zemlju”, poručuje on.

S obzirom na to da su bivšem predsjedniku društvene mreže zabranjene, njegovu uskrsnu poruku putem Twittera podijelili su aktivni korisnici.

Predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden u svojoj su uskrsnoj poruci potaknuli Amerikance na cijepljenje dok zemlja provodi drugi Uskrs u sjeni pandemije covida-19.

Cijepljenje je Biden u poruci na Twitteru nazvao “moralnom obavezom” te dopisao: “Vašim obiteljima želimo zdravlje, nadu, radost i mir. Svima sretan Uskrs!”

I nekadašnji predsjednik Barack Obama oglasio se u povodu Uskrsa: “Nadam se da ćemo ovog Uskrsa svi naći vremena da razmislimo o blagoslovima koje uživamo i nadi koju imamo u svjetliju budućnost”, tvitao je 44. predsjednik.

“Naša obitelj svima želi siguran i sretan Uskrs”, piše u poruci.

Twitter računi povezani s predsjednicima Billom Clintonom i Georgeom W. Bushem nisu bili aktivni u nedjelju ujutro. (Hina/K.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari