Connect with us

Promo

Donna Vekić brend Osječko-baranjske županije

Objavljeno

on

Donna Vekić je brend Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Slavonije i Hrvatske. Drago nam je što je upravo iz naše Županije, pa je želimo promovirati i da ona promovira nas. Hrvatska se treba promovirati kao prijateljska zemlja, zemlja koja ima kvalitetne sportaše i ljude, koja je blagonaklona svakomu tko nas posjeti i koja želi vidjeti turiste. Osječko-baranjska županija ima velike turističke potencijale i vrsne sportaše, pa smatramo da nema bolje promocije od one koje sport može ponuditi te dajemo punu potporu Donni i njenom radu – rekao je Osječko-baranjski župan Ivan Anušić, prilikom posjeta najbolje hrvatske tenisačice Osijeku 09. studenog.

Župan Ivan Anušić i tenisačica Donna Vekić tom prilikom su zajedno posjetili I. Gimnaziju Osijek gdje su se sastali s učenicima četiri sportska razreda, ravnateljem Draženom Đapićem i profesorima tjelesnog odgoja.

Donna Vekić je upozorila učenike da je obrazovanje izuzetno važno u životu, kao i da profesionalno bavljenje sportom traži puno odricanja.

Naglasila je potporu obitelji koju je uvijek imala, a da je za uspjeh u sportu prvi uvjet jasna želja i cilj. Zahvalila je županu što smatra da je prava osoba za promociju Osječko-baranjske županije i dodala kako na svim sportskim susretima i destinacijama u svijetu ističe od kuda dolazi te upućuje poziv u posjet njenom rodnom kraju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari