Connect with us

Reagiranja

DOPIS MINISTRU UNUTARNJIH POSLOVA

Objavljeno

-

Danas smo na okolnosti događaja (teške krađe 2 kg zlata i novčanog iznosa od 280 000 eura), uputili Ministru unutarnjih poslova gospodinu Vlahi Orepić dopis, kojim smo od istoga zatražili odgovornost i smjenu Ravnatelja policije, te načelnika u PU Zagrebačkoj. piše u priopćenju Nacionalnog sindikata policije.
[ad id=”93788″]
Želimo podsjetiti da je u periodu od petka do ponedjeljka  iz prostorija Policijske uprave Zagrebačke, počinjenjem teškog kaznenog djela TEŠKE KRAĐE otuđen navedeni novčani iznos od 280 000eura i 2 kg zlata,  a koji je od građana oduzet prije više nod 2 mjeseca, ali unatoć obvezi odgovornih nije na Zakonit način zbrinut te je zbog propusta u smještaju, nažalost isto bilo povod pojedincu ili više osoba da očito imajući saznanja počine navedeno teško kazneno djelo.
Molimo Vas da naš dopis prenesete hrvatskoj javnosti, budući da nam je  iskreno žao što se ovako loše stvari događaju, međutim iste po nama nije bilo moguće niti izbjeći s obzirom da smo u zadnjih nekoliko godina a posebice u zadnje vrijeme ukazivali na nezakonitosti u radu u MUP-a, propustima i sl. što je nažalost rezultiralo i ovim događajem, koji je svakako nanio veliku štetu, narušio ugled i čast MUP-a u cjelini.
LP. Predsjednik: Nikola Kajkić

Lopovi iz sjedišta policije ukrali 280.000 eura i dvije kile zlata

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari