Connect with us

Doris Pinčić Rogoznica se vraća na male ekrane

Objavljeno

on

Glumica Doris Pinčić Rogoznica vraća se na male ekrane i to u vamp izdanju.

doris03Poznata Zadranka posljednjih dana sve više vremena provodi na setu nove RTL-ove dramske serije ‘Vatre ivanjske’, u kojoj glumi lik lijepe, inteligentne, zanosne i vrlo tajnovite Magdalene.

Njezin novi lik poprilično je drugačiji od onog u kjojem su je hrvatski gledatelji navikli gledati, a to se može primijetiti već i na prvim promotivnim fotografijama koje su snimljene prije nekoliko dana na setu u zagrebačkom Jadran filmu.

I sama Doris, majka 6-mjesečnog sinčića koja se prije nekoliko mjeseci vratila i voditeljskoj ulozi na radiju, zadovoljna je novom ulogom i ekipom s kojom radi, a među kojima je sama krema hrvatskog glumišta – Ksenija Pajić, Frane Perišin, Ornela Vištica, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković, Lela Margitić, Linda Begonja, Alen
Liverić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Iva Mihalić, te Slaven Španović i Nevena Ristić.

– Magdalena je veliki glumački izazov za mene, a izazove u životu općenito obožavam. Svaku ulogu doživljavam vrlo osobno, jer je to dio mene u trenutku u kojem je iznosim.

Nadam se da će publika to osjetiti i da se neće ljutiti na mene što ću, kao što se vidi iz vizualnog identiteta uloge, ponekad spletkariti protiv glavnih protagonista. Valja imati na pameti da se i ona sama bori protiv svojih nesigurnosti
i za ljubav, iako je put do pakla zna se, jako često popločan dobrim namjerama – kazuje Doris.

Serija ‘Vatre ivanjske’ počinje se prikazivati od ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati. (SD)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari