Connect with us

Herceg Bosna

Došao na posao

Objavljeno

-

zivko budimir 5Nastavit ću s radom u ovom tjednu, a onda ću vjerovatno u idućem tjednu uzeti nekoliko dana odmora koje ću provesti sa svojom obitelji – izjavio je Budimir.

SARAJEVO – Predsjednik Federacije BiH Živko Budimir pojavio se danas u svom uredu u Sarajevu nakon što je u petak pušten iz pritvora u skladu s rješenjem Suda BiH.

– Drago mi je da sam ponovo ovdje kazao – je Budimir u kratkom obraćanju brojnim novinarskim ekipama. Naglasio je da će nastaviti rad i obnašanje dužnosti predsjednika FBiH.

– Nastavit ću s radom u ovom tjednu, a onda ću vjerovatno u idućem tjednu uzeti nekoliko dana odmora koje ću provesti sa svojom obitelji – izjavio je Budimir. Na novinarski upit u vezi s potpisivanjem Zakona o povoljnijem umirovljenju branitelja Budimir je kazao da će tome pristupiti promptno te da to nijednog trenutka nije bilo sporno.Navodeći da bi to učinio i ranije da mu je bilo dozvoljeno.

Negirao je sve spekulacije o tome da je pokušao odbiti ili prolongirati potpisivanje tog zakona te te tvrdnje nazvao notornim neistinama. Inače, Budimira su pred zgradom Predsjedništva BiH dočekali članovi njegovog ureda te ministri u Vladi FBiH Salmir Kaplan i Jerko Ivanković Lijanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas