Connect with us

DOZNAJEMO – Ministar Mikulić osumnjičen za zloupotrebu položaja, naređeno ispitivanje

Objavljeno

on

Tužiteljstvo BiH naredilo je Državnoj agenciji za istrage i zaštitu ( SIPA ) da pozove i ispita ministra pravde FBiH Zorana Mikulića , u svojstvu osumnjičenog .

Osumnjičeni će biti pozvan radi ispitivanja o aktivnostima koje se dovode u vezu sa ometanjem rada pravosuđa i zloupotrebu službenog položaja ili ovlasti .

Aktivnosti koje provode Tužiteljstvo BiH i SIPA , odnose se na istragu za ometanje rada pravosuđa , nedozvoljenim izmještanjem zaštićenog svjedoka iz jednog od najozbiljnijih predmeta organiziranog kriminala , iz jednog u drugi kazneno – popravni zavod u kojem se zaštićeni svjedok nikako ne smije nalaziti , radi opasnosti po sigurnost i život ovog zaštićenog svjedoka .

” Tužiteljstvo BiH i SIPA svojom istragom utvrđuju , tko je i zbog kojih razloga , naredio izmještanje ove osobe , iako svi subjekti uključeni u proces , dobro znaju da se navedeni zaštićeni svjedok , koji je već dobivao prijetnje za sigurnost i život , ni pod kojim uvjetima ne smije dovoditi u tu zatvorsku ustanovu .

Tužilaštvo BiH , zajedno sa policijskim agencijama u našoj zemlji , nastavlja odlučnu borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije ” , saopćeno je iz Tužiteljstva BiH . Croportal.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR