Connect with us

Vijesti

DP odbio Grmoju: ‘Ismijali ste nas prije tri mjeseca, sada nema razgovora’

Objavljeno

-

U Domovinskom pokretu (DP) glatko su odbili poziv Nikole Grmoje iz Mosta na razgovore oko formiranja antiHDZ vlade, podsjetili kako je svojedobno Most odbio suradnju s njima, te da je sada za kasno za predomišljanja.

‘Vratimo se dva, tri mjeseca unazad. Tada je Domovinski pokret zvao Most u koaliciju. Ismijali su nas i ponižavali, a od koalicije nije bilo ništa pa smo posijali barem deset mandata’, kazao je za Jutarnji list Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta napominjući kako su otrpjeli Mostovu odbijenicu i ponižavanje, te da sad više nema prostora za razgovore.

‘Povlačimo se na osamu kako bismo osmislili naše pozicije. Pripremit ćemo naša pregovaračka načela, utvrditi minimalne i maksimalne pozicije, te pregovarački tim’, kazao je Radić ne želeći otkrivati koje će uvjete za podršku HDZ-ovoj vladi postaviti DP.

– Jedino je sigurno da neću tražiti ministarstvo gospodarstva iako bi tu imao što pridonijeti – kazao je čelnik DP-a te još napomenuo kako nema govora o razjedinjavanju DP-a. Na pitanje ima li pokušaja “razbijanja” DP-a odgovorio je da “ako je i bilo takvih pokušaja, oni su u 24 sata prestali”. Pojasnio je da su svi telefoni DP-ovaca bili na okupu i svi su znali tko je koga zvao i s kojim prijedlozima i ponudama.

Podsjetimo, Grmoja je jutros poslao novi poziv Domovinskom pokretu da sastave zajedno antiHDZ vladu, u kojoj ne bi bilo SDSS-a i Možemo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas