Connect with us

BiH

Dr. Dragan Čović o napadu: Trebamo se drugačije organizirati, nevini ne smiju ispaštati

Objavljeno

-

Treba nam sustav, da se ne dogodi da bilo tko, tko je nevin, ispašta zbog ovakvih stvari na bilo koji način, rekao je dr. Čović.

SARAJEVO, 28.04.2015. Dr. Dragan Čović, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjednik HDZ-a BiH, kazao je sinoć za „Dnevni avaz“ da će povodom napada na Policijsku stanicu u Zvorniku danas u jutarnjim satima biti održana vanredna sjendica Predsjedništva BiH. Dr. Čović je izrazio žaljenje zbog pogibije jednog i ranjavanja dvojice policajaca.

[ad id=”68099″]

„Sućut obitelji poginulog policajca, ohrabrenje onima koji su ranjeni i poruka svima nama da ne zanemarujemo opasnost koja je sada uistinu vrlo blizu nas i da se moramo malo drugačije organizirati da bi svi oni koji razmišljaju o takvim napadima u budućnosti znali da neće imati prostora za takve napade“, kazao dr. Čović.

Istakao je da je napad u Zvorniku pokazao koliko smo svi izloženi opasnosti.

„Zbog toga je vrlo bitno da imamo sustav i da smo svi okrenuti jedni prema drugima. Jedino sustavom ovakve stvari možemo držati pod kontrolom“, kazao je dr. Čović.

Naglasio je da će Predsjedništvo BiH, osim o informaciji o sigurnosnoj situaciji u zemlji, raspravljati i o tome da se jučerašnji napad negativno ne odrazi na povratnike u RS.

Dobio potvrdu

„Uvijek jedna ovakva akcija ima i neku reakciju. Zato kažem da nam treba sustav, da se ne dogodi da bilo tko, tko je nevin, ispašta zbog ovakvih stvari na bilo koji način“, rekao je dr. Čović.

Također, član Predsjedništva BiH naglasio je da je, prema prvim informacijama od nositelja sigurnosno – obavještajnih aktivnosti, dobio potvrdu da je riječ o terorističkom činu, ali je naglasio da treba izbjeći bilo kakve spekulacije dok informacija o napadu ne bude kompletna.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari