Connect with us

Komentar

Dr. Herman Vukušić: Tomašević vrijeđa inteligenciju svojih birača

Objavljeno

on

Tomašević nezakonita imenovanja u Holdingu naziva “unutrašnji skauting”, a kada je to Bandić radio onda je to nazivao uhljebljivanjem.

Poznati hrvatski psihijatar i kritičar krivih političkih odluka ma čiji bili, oštro je reagirao na promjene u zagrebačkom holdingu koje je napravio gradonačelnik Tomašević mimo za to predviđenih zakonskih odredbi:

Imenovanja novih članova uprave i nadzornog odbora ZG Holdinga koje su sproveli novi gradonačelnik Grada Zagreba, Tomislav Tomašević, i njegovi zamjenici kao članovi skupštine Holdinga u potpunoj je suprotnosti sa svime onome što je Tomašević obećavao tijekom kampanje, jer su spomenuta imenovanja sprovedena bez javnog natječaja.

Zbog toga su Tomaševića već prozvali i njemu inače skloni mediji i udruge, poput Indexa i GONG-a.

Tomaševićevo objašnjenje da su navedena imenovanja bila potrebna zbog “hitnosti stanja u Holdingu” u isto vrijeme vrijeđa inteligenciju njegovih birača i umanjuje sposobnost njegovih najbližih suradnika.

Jer ako cijelu kampanju tvrdiš da uz sebe imaš tim zamjenika sposoban suočiti se sa gradskim problemima, a onda iza očiju javnosti imenuješ ekipu iz sjene, tu nešto ne štima…..

Štoviše, ako je takva “hića”, nisu li se ova imenovanja mogla obaviti u formi vršioca dužnosti do provođenja legalnog i obećanog natječaja?

Najljepše od svega zvuči objašnjenje iz Možemo! kako se tu radilo o “unutrašnjem skautingu”, šta god to da značilo.
Znamo samo da kada je to radio Milan Bandić ista ekipa je to zvala “uhljebljivanjem”… napisao je Vukušić.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR