Connect with us

Politika

Dr. Hrvoje Tomasović najavio kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a

Objavljeno

on

Poštovani članovi HDZ-a!

Nakon  dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička  mjesta Hrvatske demokratske zajednice.

Godinama se zalažem za poštenje u politici, kojoj bi nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.

Nisam predstavnik niti jedne stranačke struje, nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu  učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive.  I traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići.

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.

Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti.

Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom.

Da ju ne mrzimo, da svi imaju mogućnost života, umjesto što je polazna stanica prema Irskoj, Njemačkoj i ostalim državama.

Treba nam promjena pristupa  na političkoj sceni Hrvatske.  Jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog  hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Hrvatska Demokratska Zajednica ima moć i snagu da s poštenim i nekompromitiranim novim vodstvom Hrvatsku izvede na pravi put!

Dragi moji članovi HDZ-a,  ako ima volje ima i načina.  Treba sve učiniti da se stanje u stranci i u Hrvatskoj popravi – bez kalkulacija i nepotrebnog gubljenja vremena.

Zato Vas molim kada budu službeno raspisani izbori i kada će se znati procedura da mi date potpise za kandidaturu, a kasnije i glas za Vaše potpredsjedničko mjesto.

Program političkog djelovanja, za koje ću se zalagati, s konkretnim prijedlozima poboljšanja u raznim sferama života u Hrvatskoj objavit ću uskoro.

Ne zaboravite, ovo su izbori od nacionalne važnosti jer oni će odrediti našu budućnost!

Molim Vas,  shvatite ih ozbiljno i izađite na izbore bez straha i kalkuliranja!

Dr. Hrvoje Tomasović

ŠTO JE DOBRO ZA HRVATSKU, DOBRO JE I ZA NAS!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari