Dr. IVO LUČIĆ: Kako to Maras misli “ne plaćati” nekog novinara ili neku emisiju na javnoj televiziji?

8

Ne bih se obazirao na ovakvu besmislicu da ne dolazi od profesionalnog političara i bivšeg ministra u Vladi Republike Hrvatske.

Kako to Maras misli “ne plaćati” nekog novinara ili neku emisiju na javnoj televiziji? Znači li to da bismo svi mogli i trebali plaćati samo one emisije i urednike/novinare koji zastupaju naša politička stajališta i naš svjetonazor?

Valjda bi onda jedni plaćali Dujmovića, drugi Stankovića a treći nekoga trećega. Ili možda Maras misli da bi na HTV-u trebali raditi samo novinari koje on (Partija) ocijeni politički podobnima? Nije li to već viđeno!?

A mislili smo da je to vrijeme davno prošlo, komentirao je dr.sc. Ivo Lučić današnju objavu bivšeg SDP-ovog ministra Gordana Marasa

Objava Gordana Marasa

 

facebook komentari

 • ZA OVU ZEMLJOVIDNU KARTU HRVATSKE DRŽAVE USTAŠE SU SE BORILE.
  http://otporas.com/za-ovu-zemljovid…ase-su-se-borile/

 • Agromentum

  On je samo jedan od više njih ministara koji je na sreću “bivši”.

 • bakran

  Tukac tupi nepismeni. A tko je mene pitao želim li ‘plačati’ tzv. HTV dok je bio notorna ‘Radmanovizija’?! Jadna je država u kojoj ovakvi mogu postati i ministri.

 • Argus Panoptes

  Pa što se tiče HRT-a ni danas nije stanje previše bajno,dobro je to rekao general Glasnović da je to udbaška utvrda zato mi je čudno što je Dujmović uopće i ostao,a ovog “kej ovo,kej ono ne”dripca ne želim ni komentirati,ak mu nije dobro nek ide u Maksimir,zna adresu.

 • Vjetruša Kliktavka

  Kako misli?

  Pa jednostavno. Onog tko im odgovara tog plate, a onog tko im ne odgovara tog ne plate.

 • sjena

  E gosp.Maras,niste li vi kazali nakon gubitka vlasti ,kako Vam je mala plaća kao saborskog zastupnika ,pa ćete ići tražiti negdje drugo posla ,jer morate prehranjivati obitelj ,a imate kredite !!! i Vi ste bili ministar “pravde ” ha ,valjda je onda bilo sve po vašemu !, neka neka ” dođe cica na kolica “

 • bakran

  Jedini je njegov problem da takvog balvana ne će nitko niti u Hrvatskoj, na iole ozbiljniji, i bolje plaćen posao; osim eventualno u neku firmu, ili instituciju, na kojoj ‘politika drži šapu’. A u ovim potonjima nisu baš financijski puno izdašniji negoli marasi, stazići, pernari i slični ‘zarade’ u HDS-u. Tako da će on, na našu žalost, i dalje zujati po Saboru.