Connect with us

Pregled

Dr. sc. Andrej Grubišić – O posljedicama rata na naše živote

Objavljeno

-

Pogledajte za početak oproštajnu poruku Nikole Štedula hrvatskom narodu, izrečenu upravo u Budnici gdje je imao svoj posljednji javni nastup (emisija se može pregledati na YouTube kanalu Osječke televizije). Iako je bio već teško bolestan nije bilo dvojbi da nam je svojim dolaskom čast ukazao istinski pobjednik.

Večerašnja Budnica je uz sjajne elaboracije i obrazloženja dr.sc. Andreja Grubišića, neovisnog ekonomskog konzultanta, ponudila odgovore na čitav niz programskih političkih i svakodnevnih ljudskih pitanja s kojima se suočava hrvatski narod.

Što je to nacionalna ekonomija, ima li je u konkretnom smislu uopće, kad, kako i gdje država mora intervenirati i u čemu se vidi opasnost od državnog, odnosno političkog protekcionizma?

Što se skriva iza sankcija Rusiji, jesu li konzistentne i kako se u tom globalnom sudaru divova može i treba postaviti Hrvatska? Što će Putina najteže pogoditi?

O čitavom nizu pitanja oko ekonomskih posljedica rata u Ukrajini, govorio je jedan od najboljih hrvatskih ekonomista. Kako će se rat reflektirati na naše živote, saznat ćete više u Budnici s Andrejom Grubišićem.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari