Connect with us

Najave

Dr. sc. Domagoj Knežević u Budnici: Kamo ide BiH?

Objavljeno

-

Dr. sc. Domagoj Knežević, savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova za BiH, večeras, ponedjeljak, 13. lipnja u 20 sati govorit će u Budnici o američkom i zapadnom savezničkom ponašanju prema Hrvatima BiH, američkim sankcijama Marinku Čavari, o jučerašnjem odbijanju Dragana Čovića, lidera BiH Hrvata nazočiti sastanku kod predsjednika Europskog vijeća Charlesa Michela te o refleksijama u Hrvatskoj oko međunarodnog odnosa prema BiH.

Kad je i čime je uzrokovan američki odnos prema legitimnim zahtjevima Hrvata u BiH, može li Republika Hrvatska i s kojim europskim državama primorati međunarodnu zajednicu na načelno i pošteno ponašanje prema Hrvatima i ostalim narodima u BiH?

Postoje li u euroatlantskim savezima saveznici višeg i nižeg ranga, koliko Hrvatskoj otežavaju ostvarivanje svojih interesa američki interesi u Turskoj, Kataru, Saudijskoj Arabiji, koliko je zapad spreman dati Srbiji za prekid odnosa s Rusijom i je li realno to očekivati, te o ostalim pitanjima odnosa na jugoistoku Europe, pogledajte Budnicu s Domagojem Kneževićem.

Večeras u 20 sati na osam hrvatskih televizija.

Anto Đapić: BRAVO za Dragana Čovića!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas