Connect with us

Politika

Dr. Tomasović: Neodgovornim ili ulizivačkim biranjem kopate jamu samom sebi

Objavljeno

on

Dr. Hrvoje Tomasović, neovisni kandidat za potpredsjednika, obratio se članicama i članovima HDZ-a povodom današnjih unutarstranačkih izbora:

“Dragi moji članovi HDZ-a! Danas je Vama i meni najvažniji izborni dan koji će odrediti budućnost naše države, a time i nas samih. Danas se u najvažnijoj stranci u Hrvatskoj bira novo vodstvo. Novoizabranih šest ljudi postat će krojači vaše sudbine.

Oni će biti ti koji će odrediti gospodarski, ideološki i politički smjer naše države. Neodgovornim ili ulizivačkim biranjem kopate jamu samom sebi u koju će te sigurno upasti Vi i svi Vaši najbliži. Nemate pravo ne izaći na izbore, nemate pravo drugome prepustiti Vaše sudbine, a bome nećete imati niti pravo se žaliti da su Vam drugi krivi ako HDZ krene krivim smjerom.

Danas Vi odlučujete o Vašoj stranci, o ljudima koje želite vidjeti u vodstvu stranke, o ljudima kojima vjerujete. Ja Vas molim da svi izađete i da svi glasate. Kako će te glasati samo Vi znadete, ali nakon toga će te imati to što ste sami odlučili izabrati i nemate se pravo više na ništa žaliti.

Sada je vrijeme da se kaže što imate za reći i pokažete to izlaskom na birališta zaokruživanjem kandidata prema vašoj samostalnoj odluci. Nemate pravo na reklamaciju, kao ni pravo na još jedan pokušaj!, napisao je dr. Tomasović na facebooku.

HDZ-ovci izlaze na izbore: Tko će biti novi šef stranke?

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR