Pratite nas

Reagiranja

dr.sc. Vlatka Vukelić: ‘Hrvati su mazohisti!’

Objavljeno

na

Tužno je i žalosno vidjeti što se sve u Hrvatskoj financira iz Državnog proračuna. Hrvatska je prvak svijeta u financiranju državnih neprijatelja i mrzitelja. Ipak, vrhunac ovog sramotnog apsurda je financiranje pročetničkih novina Novosti.

Glasilo za propagiranje mržnje i omalovažavanje svega što ima predznak hrvatski ili povijesni nacionalni značaj, građane je koštalo u 2 godine 26 milijuna kuna. Niti jednu pozitivnu riječ nisu posvetili finalistima Svjetskog nogometnog prvenstva, a pitam se, da nije Thompson pjevao jednu pjesmu na dočeku Vatrenih, da li bi uopće i vijest objavili o viceprvacima svijeta.

Upravo zbog “profesionalnog Srbina” Milorada Pupovca i šačice njegovih istomišljenika Thompson je otpjevao samo jednu pjesmu unatoč želji igrača. Tragično je da se vlast pokorava mišljenju mrzitelja, a zakida one koje su učinili više na promociji Hrvatske nego bilo tko drugi od osamostaljenja.

Koliko su Novosti beznačajne potvrđuju upravo pripadnici srpske nacionalne manjine koji se žale da u svom glasilu nema ničega o ključnim problemima s kojim se suočavaju kao manjina.

Kome su u interesu huškačke neprijateljske novine koje sustavno potpiruju strasti te siju razdor i mržnju? Kako je moguće da se jednog “profesionalnog Srbina” boji čitava vlast i da njegovo mišljenje može kreirati unutrašnju politiku države.

Hrvati su mazohisti! Komentirala je dr.sc. Vlatka Vukelić.

Antifa-kamp SNV-a – ‘Jednan novi pristup za obrazovanje i povezivanje mladih u RH’

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Reagiranja

Ovakva podrška rijetko se viđa…

Objavljeno

na

Objavio

Edgenote50TV

Hrgović se nedugo nakon borbe oglasio na Instagramu, a njegovu su objavu prokomentirali i brojne kolege

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Rijadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, međutim Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe.

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.

Hrgović se nedugo nakon borbe oglasio na Instagramu, a njegovu su objavu prokomentirale brojne kolege. Donosimo u nastavku tko se sve dosad javio:

Mario Mandžukić: Čestitke! #stepbystep

Domagoj Vida: Bravo care! Čestitam

Ivan Rakitić: Čestitam kralju

Domagoj Duvnjak: Čestitke majstore

Dejan Lovren: Bravoooo majstore. Čestitke

Stjepan Božić: Zeznuo si me za tri runde. Čestitam i bravo majstore!!

Braća Sinković: Bravo kralju

Mateo Kovačić: (čestitao emoticonama)

Ivan Dodig: Bravo kralju

Marko Popović: Majstore

Goran Višnjić: Svaka čast majstore. Iskrene čestitke od srca

Ivan Klasnić: Sljedeći molim, svaka čast

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Mladen Pavković: Potopite ‘Galeb’ i spasite nas sramote!

Objavljeno

na

Je li to normalno? S jedne strane novcima Europske unije obnavlja se brod „Galeb“ komunističkog diktatora Josipa Broza Tita, a s druge pak  ta ista Europska unija šalje naputak da se moraju osuditi komunistički totalitarni režimi diljem Europe.

Tko je tu lud, ili – ima li kapetana na brodu?

Grad Rijeka i njihova perjanica Vojko Obersnel žele ovaj brod pretvoriti u muzej, gdje bi prije svih mladi učili ono što se treba „zaboraviti“ – Tita i partiju, ali ne i zločine koji je ovaj režim ostavio poglavito nakon II. svjetskog rata.

Hrvatska je doživjela strašnu velikosrpsku agresiju. Pretvaranjem komunističkih „kultova“ nastoji se zaboraviti što smo prošli tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, a osobito žrtve koje su pale za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Čak 9 milijuna eura bit će utrošeno u ovaj projekt!

Bolje bi bilo da su se ti novci usmjerili prema Golom otoku ili bivšem logoru Stara Gradiška, koji se zbog nebrige ruši sam od sebe. (To je i cilj!).

Gradonačelnik Rijeke pobjedonosno kaže da će brod „Galeb“ biti ponajveća turistička atrakcija u Rijeci…“.

U pravu je. Atrakcija je i dolazak u Sjevernu Koreju, ali i razgledavanje rijetkih životinja u zoološkom vrtu!

Ali nama treba drugačijih „atrakcija“, kao što je primjerice državni Muzej hrvatskog Domovinskoga rata, koji bi se itekako mogao osnovati s tolikim novcem.

A najveća „atrakcija“ (čak i na razini „nesvrstanih“!)  bila bi  da se brod  „Galeb“ potopi u otvorenom moru nedaleko Rijeke!

Na taj način svim njegovim obožavateljima bio bi blizu, a ostalima „tako daleko“, što će reći, da se malo našalimo, da bi tim činom bili zadovoljeni jedni i drugi.

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari