Connect with us

Pregled

Dr. Željka Markić: 15 godina na čelu DORH-a izmjenjuju se dvije osobe; Bajić i Cvitan, selektivno štite korupciju i kriminal

Objavljeno

-

AFERA NASILNIK! Dr. Željka Markić u Bujici: “Zbog zataškavanja obiteljskog nasilja Borisa Lalovca, HDZ treba zatražiti smjenu Glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana!”

Državno odvjetništvo puna 4 mjeseca nije učinilo ništa kako bi zaštitilo žrtvu, što je kršenje protokola za postupanje u slučaju obiteljskog nasilja. Za to netko treba odgovarati!

Petnaest godina na čelu DORH-a izmjenjuju se dvije osobe; Bajić i Cvitan, selektivno štite korupciju i kriminal, a sada vidimo i obiteljsko nasilje – izjavila je u sinoćnjoj Bujici dr. Željka Markić, predsjednica Udruge “U ime obitelji”.

Dodala je da i Most ima svoj dio odgovornosti i da bi zajedno sa HDZ-om, u Hrvatskom saboru trebao pokrenuti pitanje odgovornosti Dinka Cvitana, Glavnog državnog odvjetnika, zbog sumnji u zataškavanje obiteljskog nasilja Borisa Lalovca.

Dr. Markić je također rekla da bi i Davor Bernardić trebao radi političke vjerodostojnosti SDP-a, ispitati zašto su Zoran Milanović, Milanka Opačić, Igor Dragovan i Orsat Miljenić štitili Borisa Lalovca i okrenuli leđa gospođi Tončiki Anastasiji Lalovac kada je vrhu SDP-a dostavila materijale koji upućuju na obiteljsko nasilje čovjeka kojeg su unatoč svemu – stavili na listu za Sabor.

Predsjednica Udruge “U ime obitelji” žestoko je kritizirala i Sarnavkine B.a.B.e. koje su po njezinom mišljenju, izgubile svaku vjerodostojnost…

(Opširnije uskoro…)

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WyEyfzqo2Lc&feature=youtu.be” width=”760″ height=”460″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari