Connect with us

Vijesti

Dragan Kovačević izašao iz istražnog zatvora u Remetincu

Objavljeno

-

Bivši čelnik Janafa Dragan Kovačević u utorak oko 15 sati izašao je iz istražnog zatvora u Remetincu. Odmah potom dao je izjavu okupljenim novinarima.

– Ne mogu pričati o razočarenju. U glavi sam imao sve scenarije, pa čak i da padnem iz aviona, ali ovako nešto mi nije bilo ni na kraj pameti. A taj Klub, to je prostor od 30 kvadrata u kojem su ljudi donosili hranu i družili su. Tamo su dolazili svi, i vaši kolege. Nije to bio elitni klub. Jednog dana ću vas odvesti ondje pa ćete popiti piće. Ali, to vam je u životu tako, sve je dobro dok ne padnete pa su onda svi protiv vas. sad moram napraviti cjelokupnu analizu, rekao je Kovačević.

– U Hrvatskoj imamo veliki problem, a to je uspjeti. Sve će vam oprostiti osim uspjeha. Trebalo me uništiti jer sam bio uspješan menadžer, proveo sam reforme, nabrajao je Kovačević.

Govorio je i o milijun eura u kešu koje je policija pronašla kod njegova prijatelja.

– To je čisti biznis. Taj novac je pripadao mojim partnerima koji su namjeravali kupiti poljoprivredno zemljište u Slavoniji.

Pa tko bi nosio novac u Klub, na mjesto gdje ima 20 ljudi, upitao je Kovačević.

– Sve vam je to dio politike. Ja bih volio da sam žrtva politike, a da sve ostalo funkcionira. Državna tijela imaju pravo tužiti, ali molim vas medije da mi date pravo da se branim. A ne, stavite me u ovdje u ovaj, rekao bih, pakao, a ja ne mogu odgovoriti. Ja bih mnoge mogao tužiti, poručio je Kovačević.

Uvjerava da nikad u životu nije primio mito ili ukrao nekome jednu lipu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas