Connect with us

BiH

Dragan Mektić: Imam dokaze da Dodik radi na rušenju Aleksandra Vučića

Objavljeno

-

Odnosi BiH i Srbije su predajom zahtjeva za reviziju presude ponovo zategnuti. Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju Aleksandra Vučića u Srbiji svjesno rade iz kabineta Milorada Dodika, te da za to posjeduje i materijalne dokaze.

Odnosi Srbije i BiH zategnuti? Iz kabineta Dodika svjesno rade na rušenju predsjednika SNS-a Vučića u korist Vuka Jeremića?

“Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam namjerno govorio u udarnom terminu ne bi li netko reagirao. Materijalne dokaze smo na određen način proslijedili institucijama vlasti u Srbiji”, rekao je Dragan Mektić za N1.

Na pitanje je li aktualni premijer Srbije zna za te dokaze, Mektić je rekao da ima povratnu informaciju da je Vučić upoznat.

“Onaj kome smo dali je u obavezi da daje razne vrste obavještajnih informacija Vučiću. Imam povratnu informaciju da on to zna.

Također, imam saznanja da je reagirao tako da mu je to bilo neshvatljivo da se neko može ponašati na takav način izvan Srbije prema institucijama vlasti u Srbiji”, odgovorio je Mektić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari