Connect with us

Razgovor

Drago Prgomet: Da su istinite Frljićeve optužbe, ne bi imao prilike postaviti svoju predstavu

Objavljeno

on

Drago Prgomet, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, gostujući u emisiji Iza zavjese rekao je da je zadovoljan izborom Blaženka Bobana za novog kandidata HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana.

Komentirao je i izjavu Olivera Frljića da HDZ provodi dubinsku fašizaciju društva. Da je to istina, Frljić ne bi imao prilike postaviti svoju predstavu. No, kaže – ne bi je financirao, ali ni zabranio. Za njega je predstava neprihvatljiva jer smatra da treba štititi vjerske osjećaje svih.

Upitan o prosvjedima na zagrebačkoj Savici rekao je kako je njima poslana jasna poruka Bandiću da se moraju poštovati želje i potrebe građana.

Građane je trebalo pitati. Prema svim medijskim izjavama, cijeli taj proces je sumnjiv… od toga da struka nije pitana, do iznosa kojim će se uređenje financirati, rekao je Prgomet.

Zašto se odlučio za ovu neizvjesnu političku borbu, što u svom programu nudi Zagrepčanima, tko su ljudi iz njegova tima te kako bi riješio najveće gradske probleme, u prvom redu prometne. U čemu je bit njegova nesporazuma s Hasanbegovićem, kako gleda na kandidaturu Brune Esih – neka su od pitanja koje je Prgometu postavio Tihomir Dujmović.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari