Connect with us

Kronika

Drama u Blagaju; Nogometni suci napadnuti pištoljem

Published

on

Nogometni suci iz Mostara Marko Sesar, Boris Dujmović i Sanel Grljević preživjeli su neviđenu torturu za vrijeme i poslije utakmice juniorske lige između Blagaja i Sloge iz Ljubuškog.

sudac

Utakmica kadetskih sastava protekla je bez izgreda, a prema riječima sudačke trojke sve je započelo u 75. minuti susreta juniorskih ekipa, kada je isključen jedan nogometaš domaćina. Suci su bili predmet uvreda navijača Blagaja, a pet minuta kasnije dolazi do kulminacije. Zbog psovanja je drugi žuti karton odosno crveni karton dobio nogometaš Blagaja i tada je jedan dio gledatelja i predstavnika domaćina krenuo u fizički obračun sa sucima.

Napadnut je sudac Boris Dujmović koji je zadobio nekoliko udaraca u predjelu glave, a zatim i njegova dvojica kolega Marko Sesar i Sanel Grljević.

Suci su bili primorani spašavati živu glavu, te su uspjeli pobjeći sa stadiona u Blagaju. No, prava drama se dogodila na putu u Carskim vinogradima, kada im prepriječio put Audi A4 crne boje iz kojega je izašao Suad Obradović Sutko i prijetio pištoljem. Obradović je udario suca Dujmovića i nanijeo mu ozljede u pregledu glave. Ovaj inače službeni predstavnik Blagaja izveo je suce iz automobila Fiat Punto, te je nogom udario u navedeno vozilo.

Suci su o svemu obavijestili policiju koja je uskoro privela Suada Obradovića.

Zbog ozljeda i pretrpljenog šoka sudačka trojka je zatražila pomoć u Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Nakon traume sva trojica osjećaju mučninu i bit će zadržani u bolnici.

Također, su nam kazali kako su osim fizičkih ozljeda u Blagaju pretrpjeli vrijeđanje, psovanje i dugo će im trebati da se oporave od pretrpljenog šoka.

pogled.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari