Connect with us

Politika

Dražen Bošnjaković podupro Damira Mikuljana u kandidaturi za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije

Objavljeno

-

Unutarstranački izbori u HDZ-u ovaj tjedan doživljavaju svoj epilog u završetku koji treba biti idućeg vikenda. Posebice je zanimljivo na području Zagrebačke županije. Izbornu utrku za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije uz uglednog odvjetnika Damira Mikuljana je i gradonačelnik Zaprešića, Željko Turk.

Kandidati za četiri potpredsjednička mjesta u timu Mikuljana su; Marica Mikec, Josip Mahović, Tomislav Lukšić i Franjo Lazarin, a kod Turka kandidature su istaknuli; Javor Bojan leš, Tomislav Landeka, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Prošli tjedan su Josipu Mahoviću Piniju bivšem zapovjedniku 151. samoborske brigade i kandidatu za predsjednika GO HDZ-a Samobor koji je u timu Damira Mikuljana za izbornu utrku HDZ-a Zagrebačke županije prijetili u stilu mafijaških obračuna. Naime, sredinom prošlog tjedna netko mu je ispred vrata dostavio kutiju sa zaklane tri kokoši bez glava, a on je cijeli slučaj prijavio Policijskoj postaji Samobor kao i nadležnim tijelima stranke HDZ-a.

Povodom toga na društvenim mrežama se oglasio ministar pravosuđa u 14. Vladi Republike Hrvatske koji je tu dužnost obnašao i u 11. Vladi Republike Hrvatske, a danas saborski zastupnik Dražen Bošnjaković;

” Drage stranačke kolegice i kolege,
22.11.2020 održat će se izbori za predsjednike i potpredsjednike županijskih, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a Zagrebačke županije.

Kao što vam je svima poznato, vodio sam županijsku organizaciju HDZ-a od 2008. do 2016.godine. Tada je to bila uspješna i pobjednička organizacija. Obnašali smo vlast u Zagrebačkoj županiji, u 6 od 9 gradova te u većini općina.

Nakon zadnjih unutarstranačkih izbora kada je upravljanje županijskom organizacijom preuzeo Dražen Barišić sa svojim suradnicima postali smo neuspješni, izgubili smo vlast u Zagrebačkoj županiji i od 9 gradova osvojili smo vlast u samo 3 grada.

Nažalost, radi djelovanja nekih pojedinaca iz samog vrha županijske organizacije danas trpimo sramotu i predmet smo oštrih kritika javnosti.

Na nadolazećim novim unutarstranačkim izborima ne samo da moramo izabrati tim koji će HDZ ZG županije vratiti na pobjedničko mjesto, nego moramo vratiti i narušeni ugled HDZ-a u Zagrebačkoj županiji.
Zato pozivam SVE članice i članove HDZ-a Zagrebačke županije da budete hrabri i odvažni te da mi se pridružite 22.11. na unutarstranačkim izborima i date glas Damiru Mikuljanu i njegovom timu, jer je to glas za uspješan i ugledan HDZ Zagrebačke županije.

OVO SU VAŽNI IZBORI KADA BIRAMO USPJEH A ODBACUJEMO NEUSPJEH! KADA BIRAMO DOSTOJANSTVO I UGLED A ODBACUJEMO SRAMOTU! Živio nam NAŠ HDZ! ” napisao je Bošnjaković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari