Connect with us

Religija i Vjera

Dražen Bušić: Nalazimo se u posljednjim vremenima

Objavljeno

-

Gost fra Mariju Knezoviću u njegovoj emisiji Agape od petka 8. listopada 2021. bio je Dražen Bušić, vjernik laik – evangelizator.

Dražen Bušić živi u Zagrebu, po zanimanju je vjeroučitelj, ali i istaknuti evangelizator, katolički publicist, dokumentarist i novinar. Kao obiteljski čovjek, otac dvoje djece, svjedočio je o svojim iskustvima Boga, te otvarao brojne zanimljive teme kao što su:

Znakovi posljednjih vremena, duhovni imunitet, utjecaj Antkrista, rođenje u Duhu Svetome, spas čovječanstva, izazovi mladih, život u braku i obitelji i drugo.
U vrlo zanimljivoj emisiji, istaknuto je da u posljednjim vremenima u kojima se nalazimo dolazi do zaoštravanja duhovne borbe. Tamo gdje Duh Sveti djeluje i njegove karizme, tamo je Crkva živa i djelatna, a tamo gdje više nema snage Duha, nažalost crkve se gase i zatvaraju.

Primjer su nam sjeverne, razvijene Europske zemlje. Na nama je dakle pojačati svakodnevnu osobnu molitvu, odnos s Bogom, moliti za izljev Duha Svetoga, biti u stanju milosti, kako bi uvijek iznad sebe imali „otvorena Nebesa“ kao što su otvorena ovdje u Međugorju jer je tu Kraljica Mira.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas