Connect with us

Politika

Dražen Keleminec (A-HSP) primio tužbu od Miroslava Škore, tuži ga i Pupovac?

Objavljeno

-

Foto: Isječak/ Youtube

Autohtona – Hrvatska stranka prava, kako navode, ”stranka koju mediji cenzuriraju jer je nepotkupljiva i domoljubna”, poslala je priopćenje medijima u kojem obaviještavaju  da će sutra u 17, 00 sati u Državnom izbornom povjerenstvu predati liste za svih 11. izbornih jedinica.

Autohtona – Hrvatska stranka prava izlazi samostalno uz, kako tvrde, kvotu koju su ispoštovali od 40 % žena, priopćeno je iz te stranke.

U priopćenju ove stranke dodaju kako “Obavještavaju medije da je predsjednik A – HSP primio tužbu od strane Državnog odvjetništva u svezi Milorada Pupavca, a ovih dana primio je i tužbu od Miroslava Škore koji ‘tužbom misli zaplašiti i obraniti se od prozivanja zbog prošlosti.'”, navodi se u priopćenju.

Keleminec poručuje da “jedva čeka sudske rasprave“.

Medijima se zahvaljujemo na cenzuri i objavljivanju lažnih anketa u cilju obmanjivanja javnosti te Vas pozivamo da već sada objavite službene rezultate, jer ih znate i ne morate čekati 19, 01 sekundu na dan izbora kad se tek kutije idu otvarati i brojati glasački listići, stoji u priopćenju Autohtone – Hrvatske stranka prava, koje potpisuje predsjednik te stranke, Dražen Keleminec.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas