Connect with us

Reagiranja

Dražen Travaš: Oni koji su otišli, otišli su tiho sa suzama u očima bez ikakvih Oproštajnih pisama

Objavljeno

-

Ilustracija

Jesul’ završili “Dani oproštajnih pisama”?

Vidim danas gužvu ispri Narodnih novina di se prodaju formulari i obrasci za napisat Oproštajno pismo OP/klasa 1 za 50 lipa.

Sve mlad lip svit…. Che Guearke kape, Titove maje, bedževi Radničke fronte, naušnice isponosa, novi iPhoni, crno ispo noktiju od kopanja nosa….. i svi hebu mater fašističkoj, nacističkoj, klerofašističkoj “Rvackoj” iz koje biže !!!!

Stoko…. oni koji su otišli, otišli su tiho sa suzama u očima bez ikakvih Oproštajnih pisama poslanim INDEXU, Jutarnjem, SLOBODANKI, RTL-u il kragujevačkoj N1 REGION televiziji, napisao je poznati ratni snimatelj Dražen Travaš na facebooku, aludirajući na sve masovniju pojavu ‘oproštajnih pisama’ u nekim medijima, u kojima se poziva na odlazak iz kako navode ‘fašističke’ Hrvatske.

Podsjetimo, nakon što je Mario Vujević na svojem Facebook profilu objavio  ‘oproštajno pismo’ namijenjeno Hrvatskoj javnosti (a koje je prenio Index, Šprajc i ini..) u kojem je istaknuo svoje navodne razloge, koji su ga potakli na odluku o odlasku na facebooku je Krešimir Budiša, HDZ-ov stručnjak za EU fondove objavio poruku naslova “Ne okreći se sine, nećemo te ni zvati”.  Nedugo potom, status je uklonio zbog prijetnji koje je zbog toga dobio. Pismo javnosti je napisao i mladi izumitelj Ivana Mrvoša…

Također, Bruno Šimleša se sinoć dotakao iste teme, napisavši status: “Dosta mi je Rvatina!  Mamicu vam vašu! Ja vama neću preporučiti da se iselite, iako bi se bez vas lakše disalo.”

Portal Kamenjar je na sve ovo odgovorio satirom u duhovitom pismu Hrvatka Horvata: ‘Napuštam Rvacku jer je više ne merem gledati’.

Uglavnom, činjenica jeste da ljudi odlaze, neki se vraćaju, razlozi su brojni, ali smatramo da nikakva nepostojeća ‘ustašizacija ili fašizacija’ nije razlog migracije ljudi, a upravo to se u medijskom prostoru potencira. I zato upozoravamo čitatelje da ne nasjedaju na ‘srceparajuća oproštajna pisma’, a gospodinu Travašu zahvaljujemo na satiričnom ali istinitom komentaru!

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari