Connect with us

Pregled

Druga sezona domaće ratne serije ‘Nestalih’: ratna priča dobit će četiri nova nastavka

Objavljeno

-

U zadarskom zaleđu počelo je snimanje druge sezone domaće ratne serije “Nestali”. Priča iz Domovinskog rata, koja je osvojila mnogobrojne simpatije i priznanja, dobit će četiri nova nastavka koja ćete u programu HRT-a moći vidjeti iduće jeseni.

Mjesto snimanja kao i u prvom serijalu – krševiti Velebit. Savršena prirodna kulisa, piše HRT

– Ovo je okruženje u stvari nevjerojatno i nije ni čudno što i strani filmaši sve češće snimaju, kaže autor serije Joško Lokas.

Uz kamenjar s kojim bjelovarski bratski dvojac i nije baš na ti, Velebit je dodatno zakomplicirao i pred glumce stavio još jedan izazov.

– Primjećujemo i dosta poskoka, paše im ovo toplo vrijeme pa su počeli izlaziti, kaže Goran Navojec, koji glumi Prku.

No, uigranoj ekipi koja je na setu od jutra do mraka ništa ne predstavlja problem. Jedino možda uloge negativaca oko kojih i nije bilo nekoga laktanja.

– Zna se da je uvijek bolje biti negativac nego pozitivac. S druge strane, bio sam u ratu dragovoljac i ovo mi je prva uloga u kojoj igram nekog Srbina, zanimljivo je, kaže Milivoj Beader.

Autor serije Joško Lokas ima se čime pohvaliti. Prvi serijal bio je prošlogodišnja najgledanija domaća serija.

– Hvala HRT-u. Dobili smo i nagrade Zlatni studio za najbolju domaću seriju i Navojec za najbolju ulogu Večernjakovu ružu, ističe Lokas.

No, jednom drugom džentlmenu ipak samo je jedna nagrada najdraža.

– Iznenadilo me koliko je ženski dio auditorija to popratio i ovim se putem zahvaljujem na tome, kaže Bojan Navojec, koji igra Sikiru.

Novi serijal nastavlja s pričom tamo gdje je stao prethodni. Radnja se događa jedan dan i noć uoči Oluje. Svakako će biti zanimljivo na jesen na programu HRT-a vidjeti kako se je iza neprijateljskih linija snašla neustrašiva šestorka – Nestalih.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas