Connect with us

Reagiranja

Drugarice Mani Gotovac, negda sam Vas oslovljavao s gospođo, odavno to više niste…

Objavljeno

on

Na izjave i objede koje je Mani Gotovac izrekla prošlog tjedna kao gošća književne večeri o kazališnoj glumici Editi Majić koja već 11 godina živi među zidinama samostana u Španjolskoj reagirao je velikan hrvatskoga glumišta Božidar Alić u svom facebook statusu:

Mani-Gotovac_1Negda sam Vas oslovljavao s gospođo. Odavno to više niste. Ni po čemu. Veleizdajnik Josipović Vam je nedostižan uzor, tako da me niti najmanje ne čudi Vaš pogani govor prema bilo kome, tko je Hrvat, Hrvatica, ili vjernik (rimokatolik naravno).

Tko ste uopće Vi, da sudite o putevima Gospodina našeg Isusa Krista. U svoja pogana i očito agnostička usta stavljate ime, nekad drage mi kolegice Edite Majić, a danas redovnice, koja moli čak i za Vas. Vi tvrdite kako znate istinu, poradi čega je Edita ostavila ovaj pogani svijet, koji je pripadao Vama, Vašem veleizdajniku Josipoviću i ostalim nehrvatima. Da. Vi i Vama slični su uvijek bili ” vlasnici” istine, koja je oduvijek bila laž. Laž je Vama, oduvijek bila najdraža, ukoliko je bila umotana u ostatke nečeg istinitog.
Drugarice Mani, negdašnja Hrvatice i ” proljećarko”, kojoj je poradi ” hrvatovanja” bio zabranjen rad, postala si odurna, neodgojena, lajava i lažljiva jugobaba, kojoj je vrijeme, ne samo poradi visoke dobi, isteklo! Zbogom, za svagda…

Edita se ipak moli i za takove poput Tebe!

Božidar Alić

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari