Pratite nas

Politika

Tomislav Karamarko – Državni neprijatelj br. 1

Objavljeno

na

Sjeća li se još itko slučaja Sanader, rijeke novinara pred njegovom kućom, zaplijene imovine, umjetničkih slika, “hapšenja”, razvlačenja po sudovima, kolekcije podignutih optužnica, kolekcije umjetnina, spinova, uništavanja njegove obitelji, oca, majke, žene, braće, pa onda one dvije krasne djevojke njegovih kćeri, mora žutila, TV kamera, tisuća emisija na svim kanalima?

[ad id=”93788″]

Sjeća li se itko kako je mentalnokomunistička bulumenta uz pomoć državnog odvjetništva, obavještajnih i paraobavještajnih struktura u paramparčad razbijala najveću stranku u Hrvatskoj na čelu koje se predsjednik Tuđman usudio stvoriti Hrvatku državu. Cilj je bio HDZ!

Uvažava li itko činjenicu,da je do dana današnjeg taj isti, omraženi Sanader nije pravomoćno osuđen za bilo koje djelo koje stoji u hrpetinama monstruoznih optužnica. Sjećate li se razbijenog HDZ-a, povijesnog minimuma njihovih mandata, totalnog rasula u svim strukturama te najveće državotvorne stranke? Sjećate li se grupnog, patetičnog plakanja Šeksa, Jace nakon tog sramotnog poraza?

Sjeća li se itko mesarskih kutija punih navodnog novca koje je neuvjerljivi, masni mesar Fiolić navodno donio Sanaderu u kuču? Najomraženijeg čovjeka u Hrvatskoj, državnog neprijatelja broj 1., ne da su razapeli nego su ga željeli prikazati kao nesposobnog, ljigavog, sitnog, neiteligentnog lopova i “šanera”, koji pored svih elektronskih mogućnosti prebacivanja novca na bjelosvjetske račune, na ne znam kakvim sve egzotičnim otocima, prima novac u mesarskoj kutiji u kojoj je do malo prije toga stajalo pokvareno, uvozničko svinjsko meso.

Mesarska stranka

Poruka je bila jasna! Pogledajte kakva je mesarska stranka taj HDZ! Tuđmanov HDZ je bio cilj, a ucijenjeni Sanader samo udarni malj!
Sanader nije lopov, nije pravomoćno osuđen, ali stranka, koja je bila cilj udbaškog malja mentalnokomunističke udbaške mafije, koja je i sada na optuženičkoj klupi kao zločinačka organizacija, dan danas još uvijek trpi udarce te političko-pravosudne farse neviđene u svjetskoj političkoj povijesti. Farsa će biti sve do pravomoćnosti presuda, ako smo pošteni nepristrani! Ali ta farsa je već sada totalno promijenila politički odnos snaga u Hrvatskoj i djelovala na sve političke procese!

Kada je udbi tako dobro krenulo sa Sanaderom, kada im je krenulo uništavanje svojih najvažnijih političkih neprijatelja, nastavili su dalje preko Bandića pa onda preko, Vidoševića, u potpuno istom uigranom scenariju, sa stampedom ostrašćenih novinara i novinarčića, pod bljeskom tisuća reflektora, zatrpavali su hrvatski narod lažima, spinovima, kolekcijama bezvrijednih slika, trofejima medvjeda i krokodila sa safarija. Sve konotacije opet su bile upućene na HDZ ili moguće koalicijske partnere HDZ-a. Cilj je bio i ostao HDZ!

Bandića nisu uspjeli osuditi ni nakon 300 kaznenih prijava, ni nakon višemjesečnog zatvaranja i on danas kandidira za mjesto “gradonačelnika Hrvatske”! Uz Bandića, usput su zahvatili i Željku Markić osvećujući joj se za referendum o braku koji im je nanio neopisivu bol na svetonazorskom, ali još više na političkom planu.

Gaženje duša i proizvodnja ustaša

Napali su Mamiće, Dinamo, hrvatski nogomet, jezik, kulturu, prosvjetu, književnost, Crkvu, biskupe, Domovinski rat, branitelje, predsjednika Tuđmana, sve ono što se micalo i mirišalo na hrvatski suverenizam! Napali su Bleiburg, Hude jame, križne puteve, Knin,Vukovar, a onako usput, ubili su ‘maloljetnog branitelja’ Pajičića. Gazili su stotine tisuća mrtvih hrvatskih duša i još uvijek gaze milijune živih hrvatskih domoljuba koji hodočaste na putevima svojih predaka tražeći samo jedno.

Istinu!

Crtali su svastike, proizvodili ustaše, fašiste, a od povijestnih autoriteta i poštenih znanstvenika poput Hasanbegovića stvorili su monstrume i retarde!

Nude nam fašistički antifašizam, zločinačku ideologiju tovariša Tita, zločinačku komunističku Jugoslaviju, “regijon”, koruptivnu dogovornu ekonomiju, trpali su džepove notornom Pupavcu i velikosrpskoj bratiji, branili su zločinače vrhove udbe, donosili zakone protivne Ustavu, podzakonske akte kojima su prevarili cijelu Europu u pretpristupnim pregovorima, opraštali poreze morbidnim medijima, opljačkali zadnju kunu hrvatskoj sirotinji, doveli naciju u dužničko ropstvo, a od domoljublja napravili ruglo u režiji Alexa Brauna! Uveli su ideologiju genderizma, pedofilije, rodne jednakosti, izjednačili su svetu instituciju braka s kučnim ljubimcima, a od svojih nevladinih udruga našim novcem, stvorili su mlinski kamen oko vrata hrvatske nacije.

To je slika Hrvatske, ali ne one Hrvatske kako je vidi Karolina Vidivić Krišto!?

Gdje je kolona milicije?

Jeste li ikada vidjeli da se pred kućom ili stanom Tomislava Karamarka, državnog neprijatelja br. 1, zustavila unaprijed izrežirana kolona milicije popraćena tisućama novinara i snimatelja? Jeste li svjedočili podizanju i egzistenciji bilo kakve optužnice protiv Tomislava Karamarka, sudskom postupku, mesarskim kutijama, trofejima sa safarija, kolekcijama slika, tajnim računima? Naravno, tome nismo svjedočili, a unatoč toj činjenici Tomislav Karamarko je najmonstruoznije napadan političar i čovjek u povijesti Hrvatske, napadaniji stostruko više od svih navodnih kriminalaca zajedno.

Optužen je što je svog bolesnog oca, stradalnika križnog puta, vozio u bolnicu automobilom svoje supruge, optužen je, jer je u dobroj vjeri usudio predložiti da se arbitražni spor INE I MOLA u interesu Republike Hrvatske povuče i nastavi u jednom partnerskom odnosu prihvatljivom za obadvije strane. Nisu ga mogli optužiti, zatvoriti, mrcvariti na sudovima,u Remetincu, pred Remetincem.

Stare metode

Bez ijednog dokaza uništavali su mu obitelj, roditelje, djecu, suprugu, prijatelje! Nisu ga mogli uništiti izvana pa su onda to učinili iznutra uz pomoć svojih plaćenika i ucjenjenih judoškudaša.

Medijska priprema i tone blata bila je samo farsa za “konačno rješenje” i uklanjanje državnog neprijatelja br. 1 koji se usudio izustiti riječ LUSTRACIJA, koji je uz pomoć Hasanbegovića tu riječ počeo pretvarati u djela, koji se usudio reći da će uvozničkom lobiju skinuti 50% dobiti kako bi hrvatskog proizvođača stvorio produktivnim i konkurentnim!

Razapeli su ga, jer je htio spriječiti dotok novca hrvatskim neprijateljima, jer se usudio podržati osudu zločinca Tita i svih njegovih zločinačkih sljedbenika. Srušili su ga jude i izdajice u vlastitim redovima, jer je njihovim gospodarima, koji su ih skupo platili, a jeftino kupili, zasmetalo što se usudio uhititi jadnog starčeka Boljkovca.

Sjeća li se itko starčeka Artukovića, njegovog hapšenja i suđenja?

Srušili su ga iznutra, jer nisu mogli izvana. Srušili su ga, jer je uz pomoć hrpe važnih dokaza, uz pomoć međunarodnih prijatelja uspio spriječiti donošenje zakona “lex Perković”, što se usudio udbaške ubojice i kreatore zločina protiv Hrvatske doživotno smjestiti iza rešetaka. Srušili su ga zato, jer zna za legiju od 150 dobro obučeni udbinih obavještajaca koji su preplavili Njemačku nakon uhićenja Krunoslava Pratesa, kako bi zataškali zločin ubojstva Stjepana Đurekovića i sve udbaške zločine koji su se dogodili u toj zemlji.

Baš zbog toga što puno previše zna, većinom domoljuba u HDZ-u, Karamarko je izabran za predsjednika stranke u demokratskoj proceduri pet ravnopravnih kandidata, tijesno pobjedivši dr. Kujundžića. Izabran je zato što je prevladala svijest, konačno doznati sve o pravim pljačkašima i neprijateljima Hrvatske izvan HDZ-a, otkriti istinu!

Sve se zna!

Nakon poraza Kujundžića stvara se “Hrvatska zora”, “Savez za Hrvatsku” i istog trena počinje rušenje Tomislava Karamarka koje još uvijek traje. Udba te ubije, a onda te ubija i kada si mrtav, jer ne podnosi ni mrtve simbole koji im se prijete svojim kostima! Boje se uskrsnuća! Živi primjer je pokojni i prividno uskrsnuli predsjednik Tuđman, državnik nad državnicima!

Ustoličenje Andeja Plenkovića kao jedinog kandidata nema nikakve veze sa demokracijom! Pompozno donešene kutije s 35 tisuća potpisa koje nitko nikada ne će otvoriti, provjeriti, jer zakon to ne nalaže, kao što nije nalagao zatvoriti lopove koji su ukrali HDZ-ov sabor 2002. godine. Plenković bi bio izabran i s 5001 potpisom, a bio bi izabran i s jednim potpisom, ako bi to bilo potrebno. U tim kutijama nema potpisa onih istinskih demokrata i hrvatskih domoljuba koji žele samo istinu i uvijek istinu!?

Onih koji žele LUSTRACIJU!

Ne znamo i nikada ne ćemo saznati što je u kutijama, ali znamo što nije i tko nije u tim kutijama. Očito je bitno imati više potpisa od Karamarka, kao što je i bitno imati više glasova na stranačkim izborima od Karamarka. Najmanji je problem stvoriti takovu percepciju! Znamo da oni koji nisu u kutijama s legitimnim pravom od Plenkovića traže izustiti tu čarobnu riječ LUSTRACIJA! Ali tko zna? Možda su u kutijama i oni koji misle da nisu?

Koje su to političke utakmice i pobjede na “bruseljskim” hodnicima dovele Plenkovića u ovaj povlašteni položaj? Koje je on to državotvorne poteze napravio i prezentirao hrvatskoj javnosti da bi mu trebali vjerovati “na majke mi”?

Akrobatika

Verbalna retorička akrobatika, utakmica tko će bolje slagati narod, on ili Milanović, nije podloga za optimizam i nadu bolje budućnosti Hrvatske. Nije još ni sjeo u fotelju predsjednika stranke, a već manifestira svoj ambiciozni autokratizam i zbog par kuna legalno posuđenog novca već sada, kao običan član stranke, bez ikakvog legitimiteta traži glave onih koji su Karamarka iznjedrili i koji su mu možda još uvijek prijatelji.

I dalje traži “mrtvu” glavu Tomislava Karamarka. Udba je prebacila lopticu na unutarstranačke sukobe u HDZ-u dok mentalnokomunistički mediji prikazuju idilu hinjenog poštenja pod palicom novog velikog vođe. Ako je pošten, neka provjeri kutije!? Nije bilo dovoljno ukloniti Karamarka, važno je spriječiti njegovo moguće preživljavanje, životnu egzistenciju, a to se može jedino dekapitacijom svih potencijalnih neprijatelja po obrascu kako je to radio Tito od svibnja 1945 do danas! Pa ako i padne koja kolateralna, domoljubna žrtva, ma koga je to briga?

Milicija pred SDP-ovim bogatašima?

Kada je Milanović tražio glave svojih brojnih ministara i najbližih suradnika zbog eklatantne pljačke i kriminala? Nema onoga u njegovim redovima koje Dalija ne bi mogla debelim novčanim kaznama osuditi za stvaran, a ne izmišljen sukob interesa!? Kada je pred kućama ili stanovima SDP-ovih bogataša vrištala svita policije, novinara i kamermana? Kada se pred kućom Milanovićevog brata zaustavilo makar jedno policijsko vozilo po nalogu crtača svastike?

Tko u HDZ-u odrađuje Rankovićev posao za račun Rankovićevih sljedbenika?

Kada je SDP-u i udbi palo na pamet da skinu glavu Milanoviću nakon pet uzastopnih poraza, nakon gubitka Pantovčaka? Taj samoubilački sadomazohizam vlada jedino u glavama beskrajno inficiranim političkim multiambcionalizmom, nezajažljivom željom za vlašću, u glavama novih velikih vođa, na putu u propast!
Sinovi “ustaša” i dalje će tražiti grobove, ubojice i istinu o svojim najmilijima i u tome nas nitko ne će spriječiti. Sinovi “udbe” svom silinom će tražiti i traže puteve zaštite zločinačke prošlosti i budućnosti svojih očeva! Kad tad će biti zaustavljeni zauvijek!

Čekamo istinu

Čekamo “veliku ispovijed” Tomislava Karamarka, čekamo istinu koja će iz temelja uzdrmati državne strukture. Istinu bez “zoro-osvetničkog” pohoda, istinu bez zle krvi koja osvetnički razbija svoje i šteti Domovini, istinu koja po svojoj paradigmi oslobađa iz okova u kojima se nalazi lustrirani, domoljubni hrvatski narod! Tek nakon toga hrvatski narod će znati što je izgubio, a što je dobio?

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Damir Kajin: Glas za ovaj današnji IDS je naprosto bačen glas

Objavljeno

na

Objavio

Damir Kajin nositelj liste koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić u utorak je na konferenciji za novinare u Puli najavio je da će bivši IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin, kao nezavisni kandidat biti nositelj liste koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista u 8. izbornoj jedinici.

Mrsić je istaknuo da će glas za Kajina biti glas za promjene. Upozorio je da Istru i Kvarner čeka teško razdoblje jer su turizam i ugostiteljstvo jako pogođeni pandemijom covida-19 te da će situacija u rujnu biti još teža.

Pitanje je, rekao je. kako će se pomoći turističkom sektoru koji na svojim leđima nosi “nemar korumpiranih političkih elita koje su ubrzali izbore da bi sakrili stvarno stanje u državi”.

“Premijer Plenković je s ovim mjerama za kvazi očuvanje radnih mjesta i skraćenim radnim vremenom u potpunosti zaboravio na turističke sezonske radnice i radnike koji nemaju posao” – ustvrdio je Mirando Mrsić dodavši kako “Europska unija nije koka koja nese zlatna jaja, jer će se sva sredstva trebati vratiti većom participacijom”. Stoga, smatra on, nužno je oslanjati se na vlastite resurse.

Nositelj liste koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista u osmoj izbornoj jedinici Damir Kajin smatra da je ta koalicija jedina prava socijaldemokratska opcija u ovom trenutku koja će “osigurati da se glas Istre i Kvarnera ponovno čuje u Saboru”.

“Politički sam se ponovno aktivirao jer više ne mogu gledati što se događa u Istri. Ona zaostaje i propada i od regije lider danas postaje regija slučaj. Idem u izbore jer znam da se jedino preko sabora može pomoći Istri i Rijeci. Glas za ovaj današnji IDS je naprosto bačen glas”, naglasio je Kajin, jedan od osnivača IDS-a.

Dodao je da ide u izbore jer “vidi da IDS, ne da nema rješenja za gospodarska pitanja, već je došao u situaciju da više nema ni pitanja”.

Po njegovim riječima, od 2017. godine Istra de facto u državni proračun nije uplatila niti jednu kunu jer, smatra on “sav porezni novac koji se u Istri uprihodovao kroz poreze, doprinose i trošarine i koji je išao prema državnom proračunu u većoj mjeri se vraćao u Istru”.

Odgovarajući na pitanje novinara, Mrsić je rekao kako “priča oko INE i vjetrenjača je vrlo jasna priča kako HDZ funkcionira”.

“To je jedna koruptivna hobotnica i HDZ se unatoč jednom demokratskom imidžu Plenkovića nije promijenio i ostao je isti. Ovo je rezultat svega toga”, izjavio je Mrsić. Na pitanje je li ministar Ćorić u sukobu interesa u slučaju vjetroelektrane, on je ustvrdio kako je on “u sukobu interesa i oko drugih slučajeva” te kako će “iza njega i njegova rada biti velikih repova”.

“Gledajući kako premijer utječe na pravosuđe želeći procesuirati ljude iz lijeve opcije, nisam siguran da će pravosuđe odraditi pravu stvar kada govorimo o ministru Ćoriću. On je direktno u sukobu interesa, a kada govorimo o vjetrenjačama, tu će otkriti puno stvari, od uloge HNS-a do uloge HDZ-a. Svi su oni umočeni u ovu aferu”, izjavio je Mrsić. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Politika

Milanović: Koja je poanta da se tamo na izborima u 10 sati pojavim sa suprugom?

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik RH Zoran Milanović posjetio je tvornicu oružja HS Produkt u Karlovcu i obišao proizvodne pogone tvrtke.

Milanović je obišao tvornicu oružja HS Produkt u Karlovcu te proizvodne pogone tvrtke, a osvrnuo se i na aferu Vjetroelektrane i uhićenje Josipe Rimac, piše Dnevnik.hr.

– Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat i da ne volim svoj narod, da sam najgori premijer… Nakon toga smo platili nekoliko milijuna kuna za spomenik u Kninu. Dovela je one bukače u Knin i sad je u istražnom zatvoru. Nevjerojatno mi je da državni tajnik u Ministarstvu uprave ima takav slobodnjački nerv i da se tako ponaša, kao neki agent američke investicijske kuće – izjavio je.

O izjavama državnog tajnika u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Ante Čikotića rekao je samo “Tko je to?”.

Naime, Čikotić je izjavio da je cijeli proces kontaminiran još u doba Vlade Zorana Milanovića.

– To je laž. Neću reći da čovjek laže, ali možda su ga krivo informirali. Ovoj firmi se pogodovalo cijelo vrijeme, nekome je bilo u interesu da oni dobiju status povlaštenog dobavljača. Je li ministar rekao da je Dobrović zaustavio taj postupak vezano za tu firmu i da je tražio procjenu, pa je onda prestao biti ministar? U jednom trenutku ta priča je zaustavljena u Vladi ministra Oreškovića, da bi onda se sve pokrenulo za vrijeme ove Vlade. To se sve može istražiti. Vlada koja želi dobro to se reže u korijenu još 2016. godine. To je sve suluda priča jednog kruga ljudi.

Milanović je prokomentirao i praćenje Josipe Rimac.

– Praćeno je, pa je onda naglo prekinuto, kao da su se pojavile konture neke važnije osobe. Ni na koga ne mislim, ali samo govorim…

Predsjednik je napomenuo kako su vjetroelektrane bile jedno vrijeme aktualne i poticane.

– U jednom trenutku, netko je rekao dosta je, ali je netko htio ući u to zadnji čas. Sada imamo da jedna osoba obavlja totalni privatluk. Praćena je pa i uhvaćena. Nakon svega što sam vidio mogu samo reći da ne mogu vjerovati da to netko radi, čak je i mene to iznenadilo – rekao je Milanović i komentirao svoje izjave da ne zna hoće li izaći na izbore i kakvu poruku šalje građanima.

– Poruka je građanima glasajte, ali ja ću morati stati pred sve te ljude poslije i nekome dati da formira Vladu. Ja se moram maknuti od toga. Koja je poanta da se tamo u 10 sati pojavim sa suprugom? Pozivam glasajte, ali jesam li ja glasao provjerite poslije. Predsjednik je stavljen u jednu potencijalno neugodnu situaciju. Ta jedan glas može prevagnuti – rekao je predsjednik.

Šeks žestoko odgovorio Milanoviću: To je neodogovorno i osvetničko ponašanje jednog državnika

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari