Connect with us

Najave

Državni tajnici Milas i Bušić u posjetu Vitezu, Kiseljaku i Sarajevu

Objavljeno

on

U srijedu 23. studenog 2016., Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske  i Zdravka Bušić, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova boravit će u službenom posjetu Bosni i Hercegovini gdje će posjetiti općine Vitez i Kiseljak u Središnjoj Bosni te Caritas Vrhbosanske nadbiskupije  u Sarajevu. Tijekom posjeta susret će se i održati niz sastanka s predstavnicima Hrvata iz političkog, društvenog, vjerskog, kulturnog i gospodarskog života Bosne i Hercegovine.

U Vitezu će se sastati s načelnikom općine te će posjetiti Hrvatski dom u Vitezu gdje će se susresti s mladima –  glumcima Gradskog kazališta Vitez, jednog od najnagrađivanijih kazališta za mlade u BiH.

Tijekom posjeta Kiseljaku obići će gradilište Doma za starije i nemoćne osobe Dr. Ivan Evanđelist Šarić, te će posjetiti obiteljska gospodarstva Rasadnik Mili, jedan od najvećih proizvođača cvijeća u BiH te proizvodni pogon  Tilea d.o.o. – punionicu mineralne vode

Državni tajnici Milas i Bušić posjetit će u Sarajevu Caritas Vrhbosanske nadbiskupije gdje će se sastati s vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem, vlč. Mirkom Šimićem, ravnateljem Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i s. Katom Ostojić, ravnateljicom dječjeg vrtića sv. Obitelj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari