Connect with us

Komentar

Dujmović: Milanović je izvalio glupost koju će biti teško nadvisiti

Objavljeno

on

Glupih izjava smo se u politici naslusali. Demagogija curkom curi praktički iz svake izjave vladajucih struktura, a najvise dakako iritira kad moraliziraju likovi poput lidera HNS-a Vrdoljaka.
No izjava koju je jucer dao Zoran Milanovic glede proslave u Kninu najozbiljniji je kandidat za glupost godine. Pokušavajuci šire obrazložiti zbog čega ni ove godine nije došao na proslavu “Oluje” u Knin, Milanovjc je rekao:”Davati prevelik značaj obilježavanju u Kninu znači davati prevelik značaj takozvanoj Republici Srpskoj Krajini”!

Moze li gluplje? Moze li idiotskije? Moze li politički nepismenije?

Oluja je najveca hrvatska ratna pobjeda u kompletnoj hrvatskoj povijesti i vojno i politicki i to stoga jer je zapravo tek “Oluja” stvorila pretpostavke za normalan razvoj hrvatske države. Što znaci “davati preveliki značaj Oluji”? I kako mislite biti Predsjednik Hrvatske čijim stanovnicima je “Oluja” apsolutna svetinja i istovremeno ih zapravo vrijeđati, tvrdeci da se “ daje preveliki značaj Oluji”?!

Tvrditi da Oluji ne treba davati “ preveliki znacaj” idiotizam je prvog reda jer se jednoj tako prevažnoj vojnoj pobjedi moze dati samo premali znacaj obzirom na njenu epohalnn važnost.Tvrditi pak da se velikim obiljezavanjem “Oluje” daje preveliki znacaj tzv. Krajini, osobita je glupost. Tzv krajjna je raspolovila drzavu prijeteci ciparskim rjesenjem i da, da je krajina opstala, onemogucila bi normalan razvoj Hrvatske. Spominjati tu istinu ne znaci da nečemu dajete pretjerani nego realni znacaj! I bas zbog toga je “Oluja” kapitalna vojna i politička pobjeda. Ali reci da se proslavi u Kninu daje preveliki znacaj a da to onda znaci da se daje preveliki znacaj tzv krajini glupost je kakvu čak ni za hrvatske prilike nismo dugo čuli.

Stvar je u osnovi prejasna: Milanovic je u Kninu zadnji put kao premijer pokupio salvu zvižduka, to sam osobno ono jutro čuo i vidio. Da ne bi dozivio dodatne neugodnosti, obzirom da to stvarno nije njegov svijet Milanovic je izvalio glupost koju ce biti tesko nadvisiti.

Tihomir Dujmović

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR