Pratite nas

Komentar

DUJMOVIĆ: Milanović se igra vatrom, danas je zaprijetio građanskim ratom

Objavljeno

na

Publicist Tihomir Dujmović u razgovoru za direktno.hr oštro je osudio medijski linč na ministra branitelja Miju Crnoju, a bivšeg premijera Zorana Milanovića prozvao za govor mržnje.

[ad id=”93788″]

Zoran Milanović je na konferenciji za novinare prozvao potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša i prosvjednike protiv gašenja Z1 filofašistima.

Podsjetimo, Ivan Tepeš i prosvjednici iskazali su svoje nezadovoljstvo odlukom Vijeća za elektroničke medije koje je privremeno ugasilo lokalnu Z1 televiziju zbog, kako tvrde, govora mržnje.

“Naravno da je govor Milanovića bio govor mržnje i to se dogodilo više puta. To treba sankcionirati. Kao što vidimo iz ponašanja Vijeća za elektroničke medije, ovdje postoje građani prvog i drugog reda pa se tako navodna uvreda pravoslavnih svećenika sankcionira, ali kad se uvrijedi stranka s 250 tisuća članova, onda nema sankcije”, rekao je Dujmović.

“Milanovićeva izjava ‘Nemojte nas tjerati da ljude izvedemo na ulicu’ svojevrsna je prijetnja građanskim ratom. Jer ako on izvede svoje ljude i druga politička snaga će izvesti svoje ljude i ova zemlja će se naći na pragu građanskog rata, što je najgori mogući scenariji i nadam se da sljedbenici Milanovića razumiju s kakvom se vatrom igraju”, dodao je analitičar.

Dujmović oštro osuđuje određene medijske napise jer, kako kaže, o spornom zemljištu ministra Crnoje prikazani su dokumenti i dokazi u emisiji Otvoreno na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je ministrov pomoćnik Josip Jurčević javno pokazao da se radi o manipulaciji.

“Sotonizacija ministra branitelja prešla je svaku granicu jer smo svi, u emisiji Otvoreno, od strane ministrovog savjetnika Jurčevića čuli i vidjeli koliko je laži i manipulacija o ministru napisano. Napisano je da je završio u Remetincu ali nitko nije napisao da mu se policija zbog toga ispričala i platila odštetu. Pisano je da zlostavlja neku ženu, a nigdje nije napisano da taj proces još traje, i tako dalje”, rekao je Dujmović.

Razlozi za kontinuirani napad na nove ministre, Hasanbegovića i Crnoju, Dujmović vidi u Milanovićevoj intenciji da sruši Vladu.

“Milanović i SDP su shvatili da je Most slabija karika u ovoj velikoj koaliciji i kao boksači u nekom meču udaraju točno tamo gdje vam je pukla arkada. Mislim da bi Petrov i Most trebali shvatiti da im mediji u huškačkim i lažnim tekstovima ne bi smjeli smjenjivati ministre. Prava intencija napada na Crnoju, i prije toga na Hasanbegovića, zapravo je pokušaj rušenja vlade kako u ovoj zemlji ne bi došlo do suštinskih promjena, ni gospodarskih ni ideoloških i kako se kriminal iz prošlog mandata nikada ne bi saznao. Imate izvješće Državne revizije koja je najeminentnija nadzorna institucija u zemlji, koja je jasno i glasno napisala da u poslovanju DUUDI-a nedostaju milijarde i milijarde….. Umjesto da o tome raspravljamo i da to bude tema istraživačkog novinarstva, mediji broje je li ministar branitelja za dvije tisuće kuna oštetio lokalni proračun”, zaključio je Tihomir Dujmović u razgovoru za direktno.hr.

>ZORAN MILANOVIĆ: NEKA ZNAJU FILONACISTI DA IH SE NE BOJIMO

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari