Connect with us

Komentar

Dujmović: Ovu moralnu torturu treba prekinuti sa novim izborima

Objavljeno

-

Izjave čelnika Mosta Bože Petrova i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kako će od predsjednice Republike na sutrašnjim konzultacijama tražiti odgodu i kako kod nje ne idu s potpisima za direktno.hr je prokomentirao novinar i publicist Tihomir Dujmović.

[ad id=”93788″]

“Mislim da bi se ova cijela politička sapunica morala prekinuti novim izborima jer je evidentno da Most traži netko što nitko drugi ne želi od političkih aktera. Bila bi izdaja birača da Most ide sa SDP-om i zbog potpisa kod javnog bilježnika i zbog toga što inzistiraju samo na tripartitnoj Vladi”, kazao je Dujmović.

Dujmović je nazvao trenutnu situaciju moralnom torturom.

“S obzirom da mandatara nema i da ‘crno na bijelo’ nitko nema 76 potpisa, ovu moralnu torturu treba prekinuti s novim izborima. Vidjet ćemo što će sutra predsjednica reći, ali ovo ignoriranje nacije od strane Mosta prelazi svaku granicu, rokovi su davno obznanjeni, čak je i sam Petrov rekao da ako u utorak nemaju mandatara da se ide na nove izbore. To se čini kao jedino pošteno i suvislo rješenje za prekid ove muke”, rekao je Tihomir Dujmović.

Moguće formiranje Vlade s SDP-om Dujmović naziva izdajom.

“Ako pak Most nastavi pregovore s SDP-om i formira Vladu – to će biti eksplicitna izdaja i vlastitih birača i ovjerene javnobilježničke izjave”, kazao je Dujmović za direktno.hr .

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari