Connect with us

Komentar

Dujmović: Teror treće Jugoslavije posredovanjem medija postaje neizdrživ

Objavljeno

on

Nema vijesti, nema portala, osim par časnih iznimaka, nema Dnevnika na bilo kojoj televiziji, a da nas iz minute u minutu ne izvještavaju o događajima iz Banja Luke i Beograda.

Taj teror treće Jugoslavije u kojoj živimo primarno posredovanjem medija postaje neizdrživ. Ni na Staru godina nemaju milosti.

Pitaju li se urednici i novinari koji dave o događajima iz Banja Luke koga osim stranih veleposlanika koji prate još jedne inozemne napore da se sruši tamošnja velikosrpska vlast, koga dakle uopće u Hrvatskoj zanimaju tamošnji dogadaji? Ili baš oni upravo narkomanski ne mogu bez Banja Luke, Novog Sada i Beograda?

Nakon svega! Nakon svih laži! Nakon krvavog rata! Nakon svih istina do kojih smo došli! Ne znam niti jedan narod koji ima elitu koji boluje od takve bolesti!

Potpune indiferentnosti spram vlastitih nacionalnih interesa, nacionalne emancipacije i državotvornosti bez koje jedan narod i njegova država ne mogu funkcionirati, komentirao je novinar i kolumnist Tihomir Dujmović, osvrćući se na ‘poplavu vijesti’ u hrvatskim medijima o prosvjedima “Pravda za Davida” u Banjoj Luci, ali i onih u Beogradu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR