Connect with us

Đurekovićevo tijelo bilo je puno metaka, lubanja razmrskana, a ubojica je na slobodi… Pogledajte video

Objavljeno

-

BAVARSKA je televizija u srijedu navečer u svom političkom magazinu “Kontrovers” emitirala šestominutni prilog kojeg je napravila u suradnji s novinama Sueddeutsche Zeitung.

[quote]”Slavlje povodom ulaska Hrvatske u EU, zasjenila su ubojstva, točnije jedno ubojstvo koje se dogodilo u Njemačkoj prije 30 godina”, piše Sueddeutsche Zeitung. [/quote]

“U Garaži u Gornjoj Bavarskoj 28. srpnja 1983. pronađeno je tijelo Stjepana Đurekovića. Imao je rane od metaka po cijelom tijelu i razbijenu lubanju. Pravi ubojice su na slobodi. Iako je poznata i njihova adresa. Josip Perković živi u Zagrebu”, opisuje Sueddeutsche Zeitung.

[dropcap]U[/dropcap] prilogu se izvješćuje kako u Europskom parlamentu neki zastupnici traže drastične mjere: “Ako Hrvatska uistinu bude naknadno promijenila pravno stanje, onda Europska komisija mora pokrenuti proces zbog kršenja Sporazuma, što bi u najgorem slučaju moglo dovesti do smanjenja novčanih sredstava (koje bi Hrvatska dobila od EU-a, op. red)”, citira Bavarska televizija njemačkog zastupnika u Europskom parlamentu Manfreda Webera koji dolazi iz redova iz redova kancelaričine Unije CDU/CSU.

Deutsche Welle.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas