Connect with us

Komentar

Đuro Glogoški: Branitelji će poduprijeti najavljene prosvjede udruga ‘Franak’ i ‘Blokirani’

Objavljeno

-

Udruga “Franak” očekuje u subotu prosvjed na kojem će biti između 15 i 30 tisuća ljudi.

Branitelji će poduprijeti najavljene prosvjede udruga “Franak” i “Blokirani”, najavio je u srijedu predsjednik Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški.

Da, poduprijet ćemo Udrugu “Franak” sigurno, kratko je rekao u telefonskoj izjavi za Hinu Glogoški, koji zajedno s braniteljima i invalidima Domovinskog rata prosvjeduje ispred Ministarstva branitelja od 20. listopada prošle godine tražeći ostavku ministra Predraga Matića te raspravu o ustavnom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja. Dodao je da će branitelji poduprijeti i za sutra najavljeni prosvjed Udruge “Blokirani”.

Udruga “Franak” očekuje u subotu prosvjed na kojem će biti između 15 i 30 tisuća ljudi, svi obespravljeni, oni koji imaju kredite u švicarskim francima ili eurima, nezaposlene te branitelje, umirovljenike i blokirane.

Udruga “Blokirani” najavila je da će u četvrtak održati prosvjed na Trgu svetog Marka sa zahtjevom za ostavkom Vlade jer smatra da u više od tri godine mandata nije učinila ništa kako bi olakšala život socijalno ugroženim građanima s blokiranim računima.

[ad id=”68099″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari