Pratite nas

Komentar

Đuro Glogoški: Branitelji su ti koji će donijeti odluku o uklanjanju šatora

Objavljeno

na

Ministar branitelja Tomo Medved nakon sastanka prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka s braniteljskim predstavnicima i predstavnicima  ministarstava izjavio je kako je sastanak bio konstruktivan i sadržajan. Potpredsjednik Vlade informiran je o aktivnostima koje Ministarstvo poduzima te su izneseni konkretni prijedlozi i inicijative, piše HRT

[ad id=”93788″]
Svi prisutni  izrazili su spremnost za rješavanje problema. Šaljemo jasnu poruku branitelja da je Vlada prepoznala probleme i opravdanost zahtjeva te da su se problemi počeli rješavati, istaknuo je ministar.

Predstavnik prosvjednika i predsjednik udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški rekao je kako ono čuno na današnjem sastanku može zadovoljiti hrvatske branitelje iako je cilj veoma daleko. Dogovorena je suradnja kako bi se došlo do cilja – a cilj je da hrvatski branitelji zauzmu mjesto koje zaslužuju u društvu, kao i da Domovinski rat dobije mjesto koje zaslužuje. Glogoški je istaknuo kako su branitelji ti koji će donijeti odluku o uklanjanju šatora kad osjete da je došao trenutak.

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko je zahvalio na strpljenju branitelja. Razgovarali smo konkretno i otvoreno, ova vlada želi riješiti te probleme. Na dvije strane stola sjede isti ljudi – branitelji. Ne dajemo lažna obećanja, ne stječem ovdje jeftine političke poene, došli smo da saslušamo probleme i dogovoriti se, zadužiti konkretne ljude koji će se time baviti i to na dnevnoj bazi, poručio je.

Uoči sastanka Karamarko je položio vijenac i zapalio svijeću kod spomenika Nevenke Topalušić, koja je preminula na početku braniteljskog prosvjeda koji od 20. listopada 2014. godine traje još i danas.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Dalić: Dečki, čast mi je bilo raditi s Vama! Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!

Objavljeno

na

Objavio

Dečki, čast mi je bilo raditi s Vama! Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!, napisao je izbornik Zlatko Dalić na društvenim mrežama nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Ponosan na sve Vas, živjeli 55 dana kao jedna velika obitelj, igrali smo za naše obitelji, našu Hrvatsku, ponosno nosili Hrvatski dres! Hvala svima Vama koji ste navijali i bili uz nas, istaknuo je Dalić pod čijim su vodstvom Vatreni ostvarili povijesni uspjeh – došli do finala u kojem su izgubili od Francuske 2:4.

 

 

Dalić: Ponosan sam na moje igrače, momčad i zemlju

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Ćiro Blažević: Osvojili smo simpatije cijelog svijeta

Objavljeno

na

Objavio

Utvaram si da sam neki stručnjak, uostalom, mogu reći da sam stručnjak. Najteže nam je sada. Hrvatska je bolja ekipa od Francuske. I kada nakon takve konstatacije, koja može biti argumentirana vrlo lako, izgubite utakmicu onda je to jako teško, rekao je bivši hrvatski izbornik Miroslav Blažević u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro Hrvatska

Bilo mu je teško gledati finale: Htio sam zbrisati, da budem iskren.

A nakon posljednjeg sučeva zvižduka bilo mu je još teže.

Ja sam bio jako solidaran sa njima svima, ne samo ja. Cijeli svijet se vezao uz ovu ekipu. Ponašali su se tako, igrali su tako, znali su reagirati na najsportskiji način kad se mislilo da će potonuti… Osvojili smo simpatije cijelog svijeta.

A ova naša divna publika, jedinstveni su u razmišljanjima da nam je ova generacija priuštila nešto divno, sentimentalno, ali konkretno – mi smo drugi u svijetu s najboljim igračem svijeta, istaknuo je Ćiro i pozvao sve ljubitelje nogometa na doček u Zagreb.

Nemamo ni stadionima, hrvatski su sportaši fenomen. Najuspješniji su sportaši svijeta po broju stanovnika. Možemo biti ponosni na njih i jako sam sretan. Publika, taj neprikosnoveni arbitar je zadovoljna, oduševljena. Dočekajmo ih kako zaslužuju.

 

Modrić: Možemo biti ponosni što smo napravili i kako smo predstavljali Hrvatsku

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori