Connect with us

Događaji

Đuro Glogoški izašao iz kuće u Zaprešiću

Objavljeno

on

Predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški izašao je iz kuće u Zaprešiću, izjavio je predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm, optuživši ministra branitelja Predraga Matića da je prije Uskrsa protiv Glogoškog namjerno pokrenuo hajku.

josip klemmMinistar branitelja Predrag Matić jednostrano je prije Uskrsa raskinuo sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine kako bi stopostotnim invalidima Domovinskog rata zagorčao Uskrs, a hrvatski branitelji i narod opet su izišli u susret braniteljima te smo riješili smještaj za Glogoškog, rekao je Klemm.

Budući da je Glogoški tijekom prosvjeda dva puta imao upalu pluća i četiri puta završio u bolnici na infuziji, Klemm je upitao je li veća šteta što se Glogoški koristio kućom ili je trebao umrijeti. Dok je Glogoški boravio u kući u Zaprešiću, nije došao nijedan drugi zahtjev stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine za njezino korištenje, istaknuo je Klemm.

Ministar Matić obećava svašta, neka se prestane baviti zahodima i počne rješavati važnije probleme. Zahode će ubuduće financirati ljudi koji nas podupiru. Gospodin Glogoški i svi mi čekamo novu uredbu u vezi kuće u Zaprešiću, za koju je ugovor o korištenju jednostrano prekinuo ministar Matić. Dok se ne ispune naši zahtjevi, ne prekidamo prosvjed, rekao je stopostotni hrvatski ratni vojni invalid Marko Radoš, jedan od branitelja koji su od početka prosvjeda u Savskoj 66.

[ad id=”68099″]

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari