Connect with us

Razno

Đuro Glogoški: Neka naša srca kao jedno, kucaju 100% za Hrvatsku!

Objavljeno

-

Hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji koji prosvjeduju  u Savskoj 66 pozdravljaju odluku Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama i Marka Perkovića Thompsona da kao suorganizatori 5. kolovoza sudjeluju u centralnoj proslavi 20-te obljetnice  VRA „Oluja“  u Kninu.

[ad id=”68099″]

Na taj način ponovno dokazujemo snagu hrvatskog zajedništva koju nikakva politika ne može podijeliti.  Pobijedili smo zajedno i stvorili Republiku Hrvatsku, nastavimo ju graditi zajedno, to je zalog koji su nam ostavili naši prijatelji i suborci koji nisu dočekali sunce pobjede zbog kojeg su nesebično ugasli  svoje živote. Ponosni i okupljeni u zajedništvu proslavimo  najveći dan u hrvatskoj povijesti koji je temelj i simbol hrvatske pobjede i slobode, ostvarenje tisućljetnog sna svake Hrvatice i Hrvata.

VRA Oluja 5. kolovoza je datum kada je oslobođenjem hrvatske vraćeno dostojanstvo hrvatskog vojnika i čovjeka i kao takav upisan je u svijest mladih naraštaja, jer je oslobođenjem teritorija hrvatske države konačno oslobođena i njezina povijest.

 „Ljubi svoju zemlju, ljubi, tu sagradi dom,

i brani je krvlju svojom povezan si s njom.
Ljubi svoju zemlju, ljubi blagoslovljen plod,
i ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod.“ ( M. P. Thompson)

Neka naša srca kao jedno kucaju 100% za Hrvatsku!

100% za Hrvatsku

S poštovanjem,

Đuro Glogoški

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari