Pratite nas

Pregled

Đuro Glogoški razotkrio i dotukao provokatora Zorana Ercega

Objavljeno

na

U tv. emisiji Aljazeere sučelili su se Đuro Glogoški predsjednik udruge 100% HRVI prve skupine i kontraverzni hrvatski branitelj Zoran Erceg.

Glogoški se u živo javio iz šatora u Savskoj dok je Erceg bio u nekom od Zagrebačkih studija. Emisiju je Vodila Mirjana Hrga iz Sarajevskog studija.

Na samom početku javljanja Glogoški se uljudno predstavio te argumentirao sve o svom ranjavanju kao i ratnom putu na što je ujedno prozvao i Ercega kojega je to pitanje izgleda jako zbunilo pa je počeo nesuvislo nabrajati posve čudne i neargumentirane činjenice i okolnosti čak tri ranjavanja, vidno zbunjen i uz sufliranje pristrane mu voditeljice emisije Mirjane Hrge.

NEUVJERLJIVI I NEARGUMENTIRANI ODGOVORI KONTRAVERZNOG “BRANITELJA” ERCEGA

Očita namjera dvojca Hrga – Erceg, da iz takta izbace Glogoškog, je svaki put demantirana. Žestoko su se trudili da Glogoškog natjeraju svojom unakrsnom paljbom raznih pitanja i navođenja na to da možda čuju ono što žele. Pljuštala su pitanja od tog; tko stoji iza prosvjeda? Stoji li neka od političkih stranaka iza prosvjeda? Tko je glavni organizator prosvjeda i slično na što je Glogoški vrlo mirno i suvereno pokazao dvojcu Hrga- Erceg, kako je prosvjed počeo spontanim okupljanjem i slično…

Međutim ovdje je potrebno i vrlo važno napomenuti i postaviti nekoliko pitanja Ercegu; 

– Tko mu je bio ratni zapovjednik?

– Tko mu je potpisao ratni put?

– Kako je moguće da Erceg prima hrvatsku mirovinu, ako mu je kako navodi priznato samo ranjavanje snajperom u nogu i to u Sarajevu na osnovu čega je kako navodi, sad 50% HRVI i prima mirovinu u iznosu od 3000 kuna. Do samo prije nekoliko dana mašući štakama koje nosi (po potrebi!) Erceg je glasno pričao da je on hrvatski branitelj sa 80% HRVI.

Na ova bi pitanja Erceg i te kako morao odgovoriti.

Ukoliko se sam Erceg ne potrudi dati argumentirane odgovore na ova pitanja, moguće da će na ista dati odgovor ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić, ili neka druga institucija.

Što se sve događalo u ovoj mučnoj tv.emisiji sa očitom namjerom pogledajte u priloženom videu:

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Analiza: Kujundžićevi poslovi i Plenković ili Kovač, Stier i Penava

Objavljeno

na

Objavio

Urednik portala Hrvatska danas Neven Pavelić gostovao je u N1 Studiju uživo gdje je komentirao resor zdravstva te ministra zdravstva Milana Kujundžića, ali i situaciju u HDZ-u te unutarstranačke izbore.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Zapovjednik HRZ-a Michael Križanec: Piloti su imali propisanu opremu za let iznad vode

Objavljeno

na

Objavio

Zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec izjavio je u ponedjeljak kako su piloti vojnog helikoptera koji je jutros pao u more u Zlarinskom kanal kod Šibenika imali propisanu opremu za let iznad vode, opovrgavajući tako medijske napise o neopremljenosti pilota.

“Imali su svi propisanu opremu, između ostalog i pojas za preživaljavanje i spašavanje, čiji je sastavni dio i pojas za plutanje, u slučaju da se nađu iznad vodene površine.

No preduvjet da bi ga iskoristili je da su morali izaći neozlijeđen iz helikoptera da bi ga mogli aktivirati”, kazao je Križanec gostujući u emisiji RTL Danas.

Rekao je i kako je zabrinut jer “ovo nisu ni ugodne ni lijepe stvari kada se događaju”. “Ali, kao pilot i kao sve moje kolege u zrakoplovstvu koje se bave ovom poslom znaju što on nosi”, poručio je

Zapovjednik HRZ-a Križanec izrazio je sućut obitelji poginulog pilota Marina Klarina.

Za drugim članom posade helikoptera, pilotom Tomislavom Baturinom i dalje se intenzivno traga, a uzrok nesreće još se utvrđuje. (Hina)

Objavljeni detalji o padu vojnog helikoptera

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari