Connect with us

U potrazi za Istinom

Dvorište je u Thompsonovu vlasništvu, je li novinarska ekipa smjela ući?

Objavljeno

-

Narod.hr donosi četiri dokumenta koji dokazuju da Danka Derifaj, kako piše ovaj portal, ne govori istinu, te da nije napravila  osnovne provjere prije nego je ušla u dvorište obitelji Perković dok su u kući bila sama maloljetna djeca.

Kuća Marka Perkovića Thompsona je jedna od 4 kuće u istoj ulici. Sve 4 kuće nalaze se na vrhu stambeno-poslovne zgrade na Žnjanu i sve 4 uz česticu na kojoj se nalazi sama kuća imaju i terasu ispred svoje kuće, koja se nalazi na drugoj čestici.

RTL-ova novinarka Danka Derifaj koja je s Thompsonovim susjedom Brankom Miodragom ušla u dvorište obitelji Perković – na svom je Facebook profilu ustvrdila da je riječ o lažnoj vijesti te da se ne radi o provali zato jer je bila na “novinarskom zadatku”.

Naime, Thompsonov susjed Branko Miodrag, prije 3 godine izgubio je spor protiv Thompsona  te je morao izaći iz prostora od 77 kvadrata koji je koristio kao teretanu.

Iz izvatka iz zemljišne knjige preuzetog iz Zemljoknjižnog odjela Split na dan 5. lipnja 2021. stoji da je Marko Perković Thompson vlasnik 1/1 čestice na kojoj je njegova kuća (čestica 43/7) te da je isto tako vlasnik 339 kvadrata terase koja se nalazi ispred njegovog dnevnog boravka, a istovremeno je dio ravnog krova te stambeno-poslovne zgrade i nalazi se na drugoj čestici, 44/2.

Na isti način riješeni su i vlasnički odnosi (kuća plus terasa ispred nje) za sve 4 kuće koje se nalaze na vrhu stambeno-poslovne zgrade na Žnjanu. Na slici, koja je također javno dostupna na Geoportalu jasno se vidi da su sve 4 kuće na vrhu imaju terase na drugoj zemljišnoj čestici.

Marko Perković kupio je svoju obiteljsku kuću od tvrtke Modestija d.o.o. A oni su, još dok je kuća bila u roh-bau fazi, prije nego je Thompson postao njezin vlasnik – kupili dio “ravnog krova” veličine  339 kvadrata od tvrtke koja je gradila zgradu i upisali se kao vlasnik. Isto vlasništvo od njih je, uz kuću, preuzeo i Marko Perković Thompson.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari