Connect with us

Naši u svijetu

Egipat: ‘Fotograf snimio svoju smrt’

Objavljeno

-

Prosvjednici su se okupili ispred zgrade u kojoj je navodno svrgnuti predsjednik Mursi. Vojska je počela pucati na ljude. Ahmed Samir Assem je to snimao.

article-2359259-1ABE6F1B000005DC-479_306x423Snimatelj i fotograf Ahmed Samir Assem (26) snimio je svoje ubojstvo, piše Daily Mail. On je u ponedjeljak snimao državnu zgradu u Kairu gdje, navodno, drže zatočenog svrgnutog predsjednika Mursija. Ispred zgrade su se okupili prosvjednici na koje su vojnici počeli pucati. Ahmed je snimao jednog vojnika kako puca po ljudima. Vojnik je u jednom trenutku, vidi se na snimci, oružje okrenuo prema Ahmedu. U tom se trenutku snimka prekida. Ahmed je radio za novine Al-Horia Wa Al-Adala.

Muškarac je došao u naš centar i donio je kameru pokrivenu krvlju. Rekao nam je da je jedan od naših kolega ozlijeđen – rekao je Ahmed Abu Zeid urednik Al-Horia Wa Al-Adala. Nakon sat vremena su dobili informaciju da je Ahmed Samir Assem pogođen u čelo te da je umro. Prosvjednici kažu kako ničim nisu isprovocirali vojnike i da je među njima bilo žena i djece. Dosad je u sukobima u Egiptu ubijen 51 čovjek.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas