Connect with us

Eko Fitnes: Od radova u vrtu se bolje mršavi nego od teretane!

Objavljeno

-

Ako ne volite  trčati ili  platiti sate u teretani, odličan način za oblikovati  mišiće  i dotjerati figuru jeste rad u vrtu

Muskarci1-200x133

Većinu ljudi mrzi  vježbati  zbog čega pronalaze razne izgovore samo kako ne bi ušli u teretanu ili kročili na stazu za trčanje. I zaista, trčanje zna biti  dosadno, teretana skupa, ali to nije razlog  za dopustiti da vaše tijelo mlitavi i izgleda loše.

Ukoliko imate tu privilegiju  i živite u kući, a ne stanu, evo jednog odličnog riješenja. Najnovija istraživanja koja su rađena pokazuju kako svega 15 minuta koje provedete kopajući ili radeći nešto drugo u vrtu, na vaše tijelo djeluje podjednako kao i 15 minuta vožnje bicikla. To znači poboljšanje kondicije, snage, gubitak kilograma, ali i zatezanje cijelog tijela.

Odličan trening jačanja

Guranje natovarenih kolica, prekopavanje, podizanje vreća sa  zemljom, ili korovom.

Sjajan sagorijevač kalorija

Kopanje (286 kalorija za sat), šišanje trave (350 kalorija)

Odlično za povećanje izdržljivosti

Budući da radovi u vrtu aktiviraju mišiće cijelog tijela, stručnjaci su procijenili da 45 minuta rada u vrtu vrijedi isto kao 15 minuta vožnje bicikla.

Svaki  tradicionalni muškarac trebao bi biti u stanju ne samo prepoznavati nego i na pravilan način koristiti sljedeće alatke, a za one koji ipak nisu u toj skupini , alati su razvrstani prema njihovoj učinkovitosti.

eko fitnes

Uživajte u Eko Fitnesu

kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari